Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

billederesultat for knækbrød
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.

Hjemmebagte knækbrød er altid dejlige at have i skabet, når den lille sult melder sig, og man skal have noget at tygge på.

Med denne nemme opskrift kan du bage cirka 25 sprøde og lækre knækbrød - og det er meget nemmere end du måske tror.

Med opskriften følger også et par gode bagetips til hvordan du nemmest får succes med dine hjemmebagte knækbrød.

Opskrift på knækbrød

Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.
Antal: 25 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 2½ tsk salt
  • 3½-4 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl vand
  • 1 ¼ dl olie smagsneutral

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne sammen. Start med at tilsætte 3½ dl mel, hvis dejen virker for fugtig, så tilsæt den sidste ½ dl.
  2. Læg et stykke bagepapir ud på bordet og kom halvdel af dejen ovenpå.
  3. Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud så tyndt som muligt. Fold evt. bagepapiret ned omkring bordkanten og hold på det med maven mens nu ruller, så et det nemmere at styre.
  4. Tag det øverste lag bagepapir af og flyt forsigtig dejen over på en bageplade.
  5. Forskær dejen, ikke helt igennem, så er den lettere at brække fra hinanden. Jeg bruger en pizzaskærer til det. Skær det i den størrelse du ønsker.
  6. Sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) og bag i 10-15 minutter, til de er har fået lidt farve.
  7. Tag dem ud og afkøl på en bagerist inden de brækkes fra hinanden.
  8. Gør på samme måde med den anden halvdel af dejen.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte knækbrød må ikke overdækkes, da de så nemt risikerer at blive bløde.

Læg dem til opbevaring i en kagedåse, og brug dem som snack, i madpakken eller hvad du nu synes.

Det er altid skønt at have hjemmebagte knækbrød på lager, så lav gerne rigeligt.

Her kan du i øvrigt læse mere om frø og kerner i bagværk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita skriver

    juli 31, 2024 at 12:11 pm

    Jeg ville gerne få opskrift

    Svar
  2. Jane topp skriver

    marts 30, 2024 at 11:49 am

    Elsker dem. Nemme at lave . Kan variere korn efter behov .
    Mættende.
    Eneste ulæmpe🤗 svært at stopp med at spise dem når de først er lavet, mums 😜

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 30, 2024 at 2:50 pm

      Hej Jane
      Mange tak for de pæne ord - det glæder mig.
      Og jeg kender godt den "bivirkning" 🙂
      Alt det bedste og fortsat god påske
      Holger

      Svar
  3. Hanne skriver

    marts 04, 2022 at 4:10 pm

    Hej
    Disse knækbrød skal meget mere tid i ovnen end der bliver beskrevet i opskriften
    Ellers smager de godt
    Hilsen Hanne

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required