Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Karamelpopcorn - søde og salte popcorn

Karamelpopcorn - søde og salte popcorn

Karamelpopcorn
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS

Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.

Karamelpopcorn er en af de søde sager, jeg får mest ros for, når jeg serverer dem. Alle kan lide de knasende sprøde popcorn, som både indeholder sødt og salt.

Når der er god tid, kan man poppe sine egne popcorn og bruge til opskriften. Jeg synes dog, at de popcorn man køber, er lige så gode at bruge. Og så slipper man for upoppede majs.

En stor pose popcorn koster ikke mere end fem kr. De skal blot hældes i en skål og røres sammen med en lækker karamelmasse.

Efter kort tid står man med den skønneste hjemmelavede slik - klar til at blive spist.

Se andre opskrifter på søde sager:

  • Rocky Roads med skumfiduser
  • Verdens bedste brownie cookies
  • Cornflakestoppe på 10 minutter

Opskrift på søde, sprøde karamelpopcorn

Karamelpopcorn - sprøde, søde og salte

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 20 minutter min
Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.
Antal: 1 portion
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk, Engelsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pose popcorn stor
  • 2 dl sukker
  • 95 g smør
  • ½ dl lys sirup
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk natron

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og sukker i en gryde på medium varme.
  2. Tilsæt vaniljesukker og lys siryup, rør rundt.
  3. Lad blandingen langsomt blive til karamel, mens du rører rundt.
  4. Når du har en tyk, men flydende masse, tager du gryden af varmen og hælder natron i. Rør rundt.
  5. Hæld popcorn i en stor skål og hæld karamellen ud over, rør hurtigt rundt, så den fordeler sig over dine popcorn.
  6. Hæld popcorn ud på bagepapir og lad dem køle lidt af. Bræk eventuelle store klumper i mindre stykker. Nu er de knasende lækre karamelpopcorn klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Lige som du kan lave søde popcorn med saltkaramel, kan du også lave krydrede popcorn. Eller hvad med oste-popcorn?

Popcorn indeholder ikke mange kalorier i sig selv, så det er en smart måde at hyggespise på uden at få for meget fedt.

Denne artikel giver dig opskrifter på tre forskellige slags:

Popcorn med pizza, paprika eller sukker

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required