Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kalkunret med grøntsager og ris

Kalkunret med grøntsager og ris

billede til kalkunret med grøntsager og ris
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook32PinterestSMSEmailMessenger
32
DELINGER

Vil du spise sund aftensmad, så skal du prøve min opskrift på kalkunret med grøntsager og ris. En nem, hurtig, velsmagende og sund ret.

Kalkunret med grøntsager er en både hurtig og sund aftensmad, som blandt andet laves med porrer, gulerødder og rosenkål.

Her anvendes hverken fløde eller smør, og derfor er det en kolesterolvenlig opskrift på aftensmad.

Mængden af grøntsager kan sagtens varieres efter smag og behag, og vil du gøre retten ekstra sund, serveres den med fuldkornsris.

Opskrift på kalkunret med grøntsager

Kalkunret med grøntsager og ris

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Vil du spise sund aftensmad, så skal du prøve min opskrift på kalkunret med grøntsager og ris. En nem, hurtig, velsmagende og sund ret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kalkunbryst (i tern)
  • 3 spsk olivenolie
  • 150 g porrer (i tynde skiver)
  • 3 fed hvidløg (hakkes groft)
  • 1 spsk hvedemel (med top)
  • 5 dl grøntsagsbouillon (gerne varm, laves af 2 dl. vand og 2 terninger)
  • 200 g gulerødder (i tynde skiver)
  • 150 g rosenkål (skåret i kvarte)
  • 2 spsk soja
  • 1 tsk rosmarin (tørret)
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g ris (koges som anvist)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Varm en dyb pande op ved en god varme og lidt olivenolie på panden.
  2. Steg først kalkunbryst, så det netop får lidt stegeskorpe.
  3. Svits derefter porrer og hvidløg med i et halvt minuts tid.
  4. Drys en stor spiseskefuld hvedemel i panden, og vend det rundt. Rør derefter den varme grøntsagsbouillon i.
  5. Tilsæt gulerødder og rosenkål sammen med soja, lidt tørret rosmarin og paprika.
  6. Lad din kalkunret simre i ca. 10-15 minutter mens du koger ris.

Næringsindhold

Kalorier544kcalKulhydrater77gProtein30gFedt13gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.01gKolesterol54mgNatrium1843mgKalium706mgKostfibre6gSukker6gVitamin A9587IUVitamin C42mgCalcium78mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Kalkunret med grøntsager og ris serveres straks, og det er ikke nødvendigt med yderligere tilbehør.

Et godt stykke brød smager dog dejligt til.

Se flere opskrifter

  • glaseret kalkunbryst langtidsstegt i ovn
    Glaseret kalkunbryst (langtidsstegt i ovn)
  • italiensk kalkungryde den sunde gryderet
    Italiensk kalkungryde - den sunde gryderet
  • Ser det ikke dejligt ud? Kalkunfad med paprikastegt kalkunstrimler, ristede champignon, letdampet broccoli og en vellavet bechamelsovs. Foto: Guffeliguf.dk.
    Kalkunfad med champignon og bechamelsovs
  • billede med kalkunpande
    Krydret kalkunpande med grøntsager og ris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required