Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Italiensk simreret med kød og osteboller

Italiensk simreret med kød og osteboller

Italiensk simreret med dumpling
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS

Italiensk simreret med svinekød og den mest guddommelige sovs samt bagte osteboller. En opskrift på en ret, der virkelig smager af noget.

Italiensk simreret med så meget saft og kraft, at man ikke kan lade være med at tage en til portion.

Hvis det er noget for dig, skulle du tage at lave denne ret. Udover den aromatiske tomatsauce med svinekød er der de lækreste osteboller - på italiensk: Canederli - med Grana Padano.

Disse bages på toppen af gryderetten, som rundes af i ovnen efter en times tid på komfuret. Det hele får et drys persille før serveringen.

OBS: Denne opskrift er sponsoreret af Grana Padano, men udviklet af Madens Verden.

Opskrift på italiensk simreret

Italiensk simreret

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 25 minutter min
Samlet tid: 1 time t 50 minutter min
Italiensk simreret med svinekød og den mest guddommelige sovs samt bagte osteboller. En opskrift på en ret, der virkelig smager af noget.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg i tynde skiver
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk selleristav grofthakket
  • 2 stk gulerødder eller en stor, grofthakket
  • 1 tsk chiliflager
  • 400 g svinekød kotelet eller kam i tern
  • 1,5 dåse flåede tomater hakkede
  • 2 spsk rød pesto med soltørrede tomater
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 2,5 dl bouillon eller fond
  • 6 kviste timian friske
  • 1 spsk sukker
  • 0,5 dl Grana Padano revet og bruges som drys
  • 1 håndfuld persille finthakket til drys
Dumplings
  • 80 g Grana Padano fintrevet
  • 80 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 dl mælk

Fremgangsmåde

  1. Halver løget og skær det i tynde skiver. Pres hvidløgsfed, skær selleristaven i skiver og riv guleroden groft.
  2. Varm olivenolie i en stegegryde og tilsæt løgene, når olien er varm. Steg løgskiverne på medium varme i fem minutter og tilsæt derefter svinekødstern. Steg, til de har fået farve.
  3. Tilsæt hvidløg, chiliflager, grofthakket eller groftrevet gulerod og selleristav i små tern. Steg et par minutter under omrøring.
  4. Tilsæt rød pesto, flåede tomater, balsamico og bouillon. Rør rundt og tilsæt timiankviste, sukker, lidt salt og friskkværnet peber. Lad retten simre 45-60 minutter. Jo længere tid, desto bedre.
Dumplings med ost
  1. Skær smør i små tern og kom det i en skål.
  2. Riv Grana Padanoen, så du har mindst 100 gram. Du skal bruge 80 gram til dine dumplings. Resten til at drysse på retten, før den skal i ovnen.
  3. Bland bagepulver med hvedemel og ælt det ind i smørret med dine hænder. Det bliver lettere grynet. Hæld nu osten i og ælt det godt sammen med en kvart til en halv dl. mælk. Dejen må godt klistre lidt.
  4. Form runde boller af dejen.
Italiensk simreret
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Smag tomatsaucen til og hæld den i et ovnfast fad eller en ovnfast skål. Placer dine dumplings ovenpå tomatsaucen.
  3. Drys med det sidste Grana Padano og placer fadet i ovnen. Lad retten stege i 25 minutter, før du tager den ud og drysser med frisk, finthakket persille.

Næringsindhold

Kalorier803kcalKulhydrater42gProtein35gFedt55gMættet fedt25gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt21gTransfedt1gKolesterol139mgNatrium1517mgKalium742mgKostfibre3gSukker9gVitamin A1397IUVitamin C19mgCalcium500mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Italienske dumplings hedder canederli og laves ofte med tørt brød. De kan minde om de tyske og østrigske knödel, men her er der brugt mel, smør og Grana Padano-ost for at give en lækker konsistens.

Jeg har brugt bagepulver i opskriften, så de kan hæve lidt og blive mere luftige under bagningen.

Du kan lave italiensk simreret uden bollerne og spise pasta til i stedet.

Se andre italienske opskrifter

  • Cacio e Pepe
    Cacio e Pepe - pasta med ost og peber
  • Pasta alla norna
    Pasta alla Norma - vegetarret med auberginer
  • Spaghetti puttanesca
    Spaghetti Puttanesca - pasta med tun og kapers
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required