Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Issandwich af cookies med vaniljeis

Issandwich af cookies med vaniljeis

Issandwich
4.3 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS
Opdateret: 23. maj 2023 - Udgivet: 24. maj 2022

Issandwich med cookies er nok den lækreste dessert længe. Den består af to chokolade chips cookies med en god vaniljeis i midten.

Issandwich er en klassisk sommerdessert, som Ben & Jerry har gjort endnu mere populær, fordi hvad er bedre end is og cookies? Det må være is og cookies sammen.

Opskriften på cookies er faktisk bare en hel klassisk opskrift på de amerikanske småkager. Når du sætter dem sammen med is og lader dem hvile i fryseren, så får de den konsistens, man kender.

Du kan selvfølgelig helt selv bestemme, hvilken slags is du bedst kan lide. Jeg foretrækker vaniljeis, men både chokolade og kaffesmag fungerer super godt.

Opskrift på issandwich med cookies

Rakel Seneca

Issandwich med cookies

4.25 fra 4 stemmer
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 37 minutter min
Antal: 5 sandwiches
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 60 g smør - stuetemperatur
  • 50 g rørsukker
  • 25 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 stk æggeblomme
  • 70 g hvedemel
  • ¼ tsk natron
  • 1 knivspids salt
  • 80 g mørk chokolade
  • 0,5 l vaniljeis
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at forvarme ovnen til 180 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. I en skål kommes det bløde smør sammen med rørsukker, sukker og vaniljesukker. Pisk det sammen, så det bliver helt cremet, tilføj æggeblomme og pisk i to minutter mere.
  3. Tilføj hvedemel, natron og salt. Rør dejen sammen. Hak nu chokoladen og tilføj den til dejen, og rør det godt sammen.
  4. Stil dejen i fryseren i 15 minutter.
  5. Fordel nu dejen i 10 kugler med godt mellemrum på bagepladen, og tryk dem en smule flade.
  6. Bag dem nu i 12 minutter eller indtil gyldne. Når de kommer ud af ovnen og stadig er varme og bløde, tager du et glas og bruger som form til hver cookie, så du skærer overskydende dej fra, og gør dem alle lige store.
  7. Køl nu dine cookies fuldstændig ned.
  8. Skær vaniljeisen i fem lige store dele og put det i mellem cookierne, så det danner fem sandwichs.
  9. Put dem i fryseren, indtil du har lyst til en issandwich.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Tag en af cookierne og knus den, hvorefter du blander den i selve vaniljeisen. Så kommer der endnu mere smag i din issandwich.

Se også vores andre opskrifter på isdesserter:

Islagkage

Bananis med chokolade

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required