• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

horn med skinke og ost
5 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
65
SHARES
FacebookMessenger65PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  11. maj 2020 - Udgivet:  11. maj 2020

Indhold

  1. Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.
  2. Opskrift på horn med skinke og ost
  3. Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold

Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.

En nem opskrift på horn med skinke og ost, og du får cirka 16 skinkehorn af ud af denne portion.

Du kan dog godt lave hornene lidt mindre - og dermed få flere skinkehorn med fyld.

Opskrift på horn med skinke og ost

horn med skinke og ost

Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

Bedømmelse
5 fra 9 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 8 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 8 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Madens Verden
Antal 16 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 1½ dl flydende oliemargarine
  • 2 tsk. salt
  • 4 spsk sesamfrø
  • 2 æg
  • 2 spsk lys sirup
  • 4 dl mælk - lun
  • 12 dl mel
  • æg - til pensling
  • Lidt sesamfrø - til drys

Fyld

  • Evt. sennep
  • ost - i skiver
  • god skinke eller hamburgerryg

Fremgangsmåde

  • Smuldr gæren i en skål og tilsæt oliemargarine, salt, sesamfrø, æg og sirup.
  • Hæld lun mælk over og rør til gæren er opløst.
  • Tilsæt mel og ælt dejen. Lad den hæve i 30 minutter.
  • Ælt dejen igen og del den i 2 (eller 3, alt efter hvor meget dej der bliver).
  • Rul hver del ud i en cirkel og del hver cirkel i 8 trekanter. Smør evt. lidt sennep på dejen, hvis det ønskes (jeg brugte dijon).
  • Læg en skive ost og et stykke skinke på. Rul sammen fra den brede ende og form til horn.
  • Lad dem hæve igen i 20 minutter. Pensl med let sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø.
  • Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 8 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
140
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Se i øvrigt også opskriften på verdens bedste pølsehorn.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med kyllingegryde med kikærter og blomkål.

Kyllingegryde med kikærter og blomkål - sund hverdagsmad

Billede med kager der kan bages dagen før.

Kollegakage: Nemme kager du kan bage dagen før

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Forsiden lige nu

Madplan uge 22
Ugens madplan uge 22 med syv lækre retter→ Se opskriften
billede med fyldte squash
Fyldte squash med oksekød - bagt squash med fyld i ovn→ Se opskriften
melonsalat med avocado
Melonsalat med avocado - nem og sund salat→ Se opskriften
hjemmelavet rabarberkompot
Rabarberkompot - opskrift på hjemmelavet kompot→ Se opskriften
opbevaring af jordbær
Opbevaring af jordbær, hindbær, blåbær og andre bær→ Se opskriften
billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål→ Se opskriften
Billed resultat for grillede kartofler
Grillede kartofler med hvidløg i alubakke→ Se opskriften
spinatsalat med blomkål
Spinatsalat med blomkål→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
hvorfor lugter tis når man spiser asparges
Hvorfor lugter tis, når man spiser asparges?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required