Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.
En nem opskrift på horn med skinke og ost, og du får cirka 16 skinkehorn af ud af denne portion.
Du kan dog godt lave hornene lidt mindre - og dermed få flere skinkehorn med fyld.
Opskrift på horn med skinke og ost
Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)
Ingredienser
- 50 g gær
- 1½ dl flydende oliemargarine
- 2 tsk. salt
- 4 spsk sesamfrø
- 2 æg
- 2 spsk lys sirup
- 4 dl mælk - lun
- 12 dl mel
- æg - til pensling
- Lidt sesamfrø - til drys
Fyld
- Evt. sennep
- ost - i skiver
- god skinke eller hamburgerryg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!
Fremgangsmåde
- Smuldr gæren i en skål og tilsæt oliemargarine, salt, sesamfrø, æg og sirup.
- Hæld lun mælk over og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt mel og ælt dejen. Lad den hæve i 30 minutter.
- Ælt dejen igen og del den i 2 (eller 3, alt efter hvor meget dej der bliver).
- Rul hver del ud i en cirkel og del hver cirkel i 8 trekanter. Smør evt. lidt sennep på dejen, hvis det ønskes (jeg brugte dijon).
- Læg en skive ost og et stykke skinke på. Rul sammen fra den brede ende og form til horn.
- Lad dem hæve igen i 20 minutter. Pensl med let sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø.
- Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 8 minutter.
Noter
Horn med skinke og ost anvendes blandt andet til madpakken eller en god picnic.
Skinkehornene kan sagtens fryses ned.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Næringsindhold
Se i øvrigt også opskriften på verdens bedste pølsehorn.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)
Comments
No Comments