Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

horn med skinke og ost
5 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
68
SHARES
FacebookMessenger68PinterestEmailSMS

Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.

En nem opskrift på horn med skinke og ost, og du får cirka 16 skinkehorn af ud af denne portion.

Du kan dog godt lave hornene lidt mindre - og dermed få flere skinkehorn med fyld.

Opskrift på horn med skinke og ost

Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 8 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 8 minutter min
Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.
Antal: 16 stk.
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 1½ dl flydende oliemargarine
  • 2 tsk. salt
  • 4 spsk sesamfrø
  • 2 æg
  • 2 spsk lys sirup
  • 4 dl mælk lun
  • 12 dl mel
  • æg til pensling
  • Lidt sesamfrø til drys
Fyld
  • Evt. sennep
  • ost i skiver
  • god skinke eller hamburgerryg

Fremgangsmåde

  1. Smuldr gæren i en skål og tilsæt oliemargarine, salt, sesamfrø, æg og sirup.
  2. Hæld lun mælk over og rør til gæren er opløst.
  3. Tilsæt mel og ælt dejen. Lad den hæve i 30 minutter.
  4. Ælt dejen igen og del den i 2 (eller 3, alt efter hvor meget dej der bliver).
  5. Rul hver del ud i en cirkel og del hver cirkel i 8 trekanter. Smør evt. lidt sennep på dejen, hvis det ønskes (jeg brugte dijon).
  6. Læg en skive ost og et stykke skinke på. Rul sammen fra den brede ende og form til horn.
  7. Lad dem hæve igen i 20 minutter. Pensl med let sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø.
  8. Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 8 minutter.

Næringsindhold

Kalorier140kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Horn med skinke og ost anvendes blandt andet til madpakken eller en god picnic.
Skinkehornene kan sagtens fryses ned.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se i øvrigt også opskriften på verdens bedste pølsehorn.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required