• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hjemmelavet pastasovs lavet fra bunden - den bedste

Hjemmelavet pastasovs lavet fra bunden - den bedste

En portion hjemmelavet pastasovs, der passer til 500 gram pasta. Servér med grillede peberfrugter og kylling. Foto .Guffeliguf.dk.
En portion hjemmelavet pastasovs, der passer til 500 gram pasta. Servér med grillede peberfrugter og kylling. Foto: Guffeliguf.dk.

Opdateret:  20. januar 2021 - Udgivet:  20. januar 2021

Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Med denne opskrift kan du hurtigt lave hjemmelavet pastasovs, der smager helt fantastisk. Pastasovsen skal småsimre i cirka 45 minutter.
  2. Opskrift på hjemmelavet pastasovs
  3. Hjemmelavet pastasovs lavet fra bunden - den bedste
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Grillkylling lavet på gasgrill - opskrift med stegetid
  7. Grillede grøntsager med gremolata
Gå til opskrift

Med denne opskrift kan du hurtigt lave hjemmelavet pastasovs, der smager helt fantastisk. Pastasovsen skal småsimre i cirka 45 minutter.

Jeg vil da gerne lige slå et slag for, at du laver en omgang hjemmelavet pastasovs.

Pastasovsen er meget nem at lave, og du skal kun bruge ting, som du sikkert i forvejen har i køkkenet.

Jeg har brugt en æbleeddike fra Claus Meyer i opskriften, men du kan sagtens bruge en anden eddike i stedet. Blot der tilføres lidt syre til pastasovsen.

Opskriften passer til 500 gram pasta, som du vender i sovsen inden servering. Så trækker pastaen lidt af den gode smag.

Opskrift på hjemmelavet pastasovs

En portion hjemmelavet pastasovs, der passer til 500 gram pasta. Servér med grillede peberfrugter og kylling. Foto .Guffeliguf.dk.

Hjemmelavet pastasovs lavet fra bunden - den bedste

Med denne opskrift kan du hurtigt lave hjemmelavet pastasovs, der smager helt fantastisk. Pastasovsen skal småsimre i cirka 45 minutter.
Bedømmelse
4.8 fra 18 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 10 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 løg - finthakket
  • 1 æble - i små tern
  • 1-2 fed hvidløg - pressede
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk æbleeddike
  • 0,5 dl vand
  • 1 spsk rørsukker
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom lidt olivenolie i en tykbundet gryde, og når olien er varm tilsætter du løg, hvidløg og æble.
  • Lad det svitse blidt ved en ikke for kraftig varme i et par minutter.
  • Tilsæt så de hakkede tomater sammen med tørret oregano, basilikum, æbleeddike, rørsukker og lidt vand.
  • Lad det koge op.
  • Skru derefter ned på svag varme, hvor pastasovsen nu skal småsimre i 30 minutter uden låg. Hvis den bliver for tyk, kan du blot tilsætte en smule mere vand.
  • Find så stavblenderen frem, og blend din hjemmelavede pastasovs jævn. Pas på det ikke sprøjter op på dig, da pastasovsen er meget varm!
  • Smag tomatsovsen til med salt og friskkværnet peber.
  • Lad så pastasovsen småsimre videre i yderligere mindst 15 minutter - stadig uden låg.
  • Vend den med friskkogt pasta, og servér med grillet kylling og grillede peberfrugter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Her er opskriften på grillet kylling samt grillede grøntsager, der er superlækkert til denne pastaret.

Grillkylling lavet på gasgrill - opskrift med stegetid

4.7 fra 26 stemmer
Grillkylling er en klassiker, og her er opskriften på, hvordan du laver en saftig og mør grillkylling i en gasgrill (jeg har her brugt en Weber Q3200).
Gå til opskrift
billederesultat for grillkylling

Grillede grøntsager med gremolata

5 fra 2 stemmer
Prøv denne opskrift på grillede grøntsager med gremolata. Det har en skøn og frisk smag og er sprængfyldt med vitaminer og mineraler.
Gå til opskrift
Grillede grøntsager med gremolata smager skønt! Her er det grillet squash og rød peberfrugt, der efterfølgende er vendt i den italienske krydderurtetopping. Foto: Charlotte Mithril.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required