Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Hjemmelavet krymmel

Hjemmelavet krymmel

Hjemmelavet krymmel
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMS

Hjemmelavet krymmel fuld af farver er super sjovt at lave, og så kræver opskriften kun tre ingredienser. Det bliver ikke nemmere.

Hjemmelavet krymmel er et sjovt projekt at kaste sig ud i, og så er det oven i købet let at lave, så man kan sagtens have børnene med i køkkenet.

Opskriften består stort set kun af at blande æggehvide, flormelis og frugtfarve sammen.

Derefter kan man sprøjte det ud i tynde linjer eller smøre det tyndt ud på bagepapir. Til slut skal det bare tørre. Og så knækker man det til mindre stykker.

Opskrift på hjemmelavet krymmel

Hjemmelavet krymmel

Rakel Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
tørrertid: 4 timer t
Samlet tid: 4 timer t 15 minutter min
Hjemmelavet krymmel fuld af farver er super sjovt at lave, og så kræver opskriften kun tre ingredienser. Det bliver ikke meget nemmere.
Antal: 1 servering
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g flormelis
  • 1 stk æggehvide
  • frugtfarve (valgfri farver)

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage et stort fad og beklæd det med bagepapir.
  2. I en skål tilføjer du æggehvide og flormelis. Brug en håndpisker til at piske det sammen i et par minutter. Konsistensen skal være tykkere end glasur, men stadig tynd nok til at kunne dryppe en smule.
  3. Fordel denne blanding i forskellige skåle. Bland nu med din ønskede frugtfarve i hver af skålene. Hvis blandingen føles for tynd, efter farven er blandet ind, kan du tilføje mere flormelis.
  4. Brug nu en lille ske eller put blandingen i en sprøjtepose. Lav lange tynde strimler med blandingen. Lad dem nu tørre i cirka fire timer ved stuetemperatur.
  5. Når de er helt tørre, bruger du dine hænder til at knække dem i en masse bittesmå stykker. Og så er det hjemmelavet krymmel klar til brug.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger helt almindelig frugtfarve, derfor bliver mine farver pastelfarvede. Men hvis du bruger gelfarve, kan du få rigtig markante farver.

Prøv at lave forskellige mønstre med krymmelblandingen. Du kan eksperimentere med at sprøjte den ud i små kugler eller smøre blandingen fladt ud, så du får helt flade og rustikke stykker hjemmelavet krymmel.

Se opskrifter, du kan bruge krymmel til:

  • Amerikanske poptarts
  • Hindbærsnitter
  • Romkugler
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required