Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Hjemmelavede digestive-kiks med kun 5 ingredienser

Hjemmelavede digestive-kiks med kun 5 ingredienser

Hjemmelavede Digestive-kiks
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Hjemmelavede digestive-kiks med kun fem ingredienser. Så kan det altså ikke blive nemmere. De smager super godt, og helt ligesom dem man køber.

Hjemmelavede digestive-kiks er de perfekte kiks. De kan bruges til adskillige desserter, såsom bunden til en cheesecake, men også spises, som de er. Ligegyldig hvad, er det en super god kiks.

Det gode ved at lave mad helt fra bunden i stedet for bare at gå ned og købe en pakke af dem, er, at man ved, hvad alle ingredienserne er.

Der er ikke noget skjult. Blandt andet indeholder den købte version palmeolie, hvilket er meget skadeligt for naturen.

Denne opskrift indeholder smør i stedet for, som både smager bedre, men som også er det mere ansvarlige valg. Se her, hvor let denne opskrift kan bikses sammen.

Opskrift på hjemmelavede digestive-kiks

Hjemmelavede digestive-kiks med kun 5 ingredienser

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Hjemmelavet digestive-kiks med kun fem ingredienser, så kan det altså ikke blive nemmere. De smager super godt og ligesom dem, man køber.
Antal: 24 kiks
Ret: Søde sager
Køkken: Engelsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 240 g fuldkornsmel
  • 115 g smør (blødt)
  • 85 g flormelis
  • 1 tsk bagepulver
  • 60 ml mælk

Fremgangsmåde

  1. Tag en skål og bland fuldkornsmel, flormelis og bagepulver sammen.
  2. Tilføj nu smørret og brug hænderne til at gnide smørret ind i melet.
  3. Tilføj mælken lidt ad gangen, i mens du blander dejen sammen. Dejen vil forekomme en anelse blød, men det er helt fint.
  4. Stil nu dejen på køl i ti minutters tid, så den bliver lettere at arbejde med. I mellemtiden kan du varme ovnen op på 170 grader.
  5. Tag nu dejen ud af køleskabet. Drys let med mel på bordpladen og tag en fjerdedel af dejen og rul den nu ud til en tykkelse på cirka 0,5 centimeter. Med et glas eller småkage form presser du de runde kiks ud. Lig dem nu hen på et stykke bagepapir. Forsæt, til at al dejen er blevet rullet og trykket ud i runde former.
  6. Med en tandstik trykker du et mønster af huller i hver kiks, og så er de klar til at blive bagt.
  7. Bag dem i cirka 15 minutter, de skal blive en smule gyldne i kanterne, men stadig forholdsvis lyse.
  8. Lad dem køle ned på en rist, og så er de hjemmelavede digestive-kiks klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se også vores andre opskrifter på kiks og småkager:

Julesmåkage fra Fanefjord Skovpavillon
En opskrift på julesmåkage, der er udviklet af Lars Kleist på Fanefjord Skovpavillon på Møn. Med smag af de populære Bastogne kiks.
Se opskriften her
billederesultat for bastogne julesmåkage
Småkager med fyld af dadler fra Mellemøsten
Småkager med fyld af dadler fra Mellemøsten, som måske er bedre kendt under navnet Maamoul, smager super godt. Og så er de nemme at lave.
Se opskriften her
Småkager med fyld af dadler
Havreflager
Den bedste opskrift på hjemmebagte havreflager, der bages på få minutter. Havreflagerne bages med grovvalsede havregryn.
Se opskriften her
billederesultat for havreflager
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Line skriver

    oktober 27, 2025 at 1:10 pm

    Er det 170 alm. ovn eller varmluft? 🙂

    Svar
  2. Iben skriver

    maj 27, 2021 at 7:49 am

    Hej,
    Kan man erstatte hvedemel med noget glutenfri (÷mandelmel)
    Mvh
    Iben

    Svar
    • Rakel Seneca skriver

      juni 10, 2021 at 1:07 pm

      Hej Iben

      Jeg må indrømme, at jeg ikke selv har prøvet at lave denne opskrift glutenfri. Dog kan jeg godt forestille mig. at det ville fungere med glutenfri havremel, da det rent smagsmæssigt ville passe bedre end mandelmel.
      Mvh Rakel

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required