Se hvordan du laver en nem og dejlig hindbær souffle, og den kan laves af både friske og frosne hindbær. Bages en halv time i ovnen.
Til hindbær souffle til fire personer skal du bruge:
300 gram hindbær - friske eller fra frost
1 spiseskefuld citronsaft
50 gram økologisk rørsukker
Til æggemassen bruger du
3 pasteuriserede æggehvider
2 pasteuriserede æggeblommer
75 gram økologisk rørsukker
Bagetid for hindbær souffle er cirka 30 minutte ved 180 grader varmluft
Sådan laver du en lækker hindbær souffle:
Smør et ildfast fad med lidt smør.
Vask hindbær forsigtigt, og læg dem ned i fadet. Dryp bærrene med lidt citronsaft.
Fordel også 50 gram rørsukker over hindbærrene.
I en skål pisker du nu æggehviderne helt stive, og derefter pisker du 50 gram rørsukker ind i æggehviderne.
I en anden skål piskes æggeblommer luftige med 25 gram rørsukker.
Vend nu forsigtigt æggeblommerne ned i æggehviderne, og bland det sammen. Men gør det forsigtigt, så du ikke slår for meget luft ud af æggemassen.
Fordel æggemassen ud over hindbærrene i fadet.
Bag nu hindbærsouffleen i ovnen ved 180 grader varmluft, og her skal den bages i cirka 30 minutter.
Tag den ud og servér straks. Hindbærsouffleen smager helt fantastisk.
Se flere opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: