Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Halloween småkager - uhyggelige nemme at lave

Halloween småkager - uhyggelige nemme at lave

billederesultat for halloween småkager
4.3 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMS

Her er en nem opskrift på halloween småkager, som er uhyggelige gode. De skrækindjagende småkager pyntes som på billedet.

Så skal der bages halloween småkager, og det er faktisk slet ikke så svært. Her er i hvert fald opskriften, som giver ca. 26 stk.

Først syntes jeg, at halloween var noget pjat, og at det skulle bare blive derovre i det store land, USA.

Men som årene gik blev jeg mere og mere fascineret af det. Det betyder så, at i dag går jeg all in. Der bliver pyntet op, både ude og inde, købt slik til ungerne, der banker på døren og der skal selvfølgelig bages.

Da teenageren var mindre, holdt vi Halloweenfest for familien med et bestemt tema, og der var præmie til den bedste udklædte og til den mest uhyggelige ret.

Opskrift på Halloween småkager med kokos

Halloween småkager - uhyggelige nemme at lave

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
4.3 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 8 minutter min
Samlet tid: 23 minutter min
Her er en nem opskrift på halloween småkager, som er uhyggelige gode. De skrækindjagende småkager pyntes som på billedet.
Antal: 26 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 120 g smør blødt
  • 50 g rørsukker eller 100 g almindelig sukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 æg
  • 100 g brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 70 g kokosmel
  • 80 g havregryn
  • Pasta farve i den du ønsker Jeg bruger dem fra sweet-kitchen, der kan købes i Bilka

Fremgangsmåde

  1. Rør det bløde smør og sukker sammen.
  2. Tilsæt ægget og kom resten af ingredienserne i.
  3. Rør det godt rundt.
  4. Bland nu pastafarve i. ca. ½ tsk. Brug forsigtigt mere hvis du syntes det skal have mere farve.
  5. Tril dejen til kugler. Jeg vejer dejen af til 20 - 21g pr kugle, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade.
  6. Bages ved over og undervarm (almindelig ovn) ved 200 grader i 8 minutter.
  7. Afkøles de bagte halloween småkager på en rist.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De afkølede halloween småkager kan pyntes som man vil, men tag gerne inspiration i småkagerne på billedet.

Jeg har brugt lidt chokolade, chokoladeknapper, kokos konfetti og flormelis til at pynte med. God fornøjelse.

Se andre Halloweenopskrifter:

  • Halloween muffins med chokolade og motiver
  • Spøgelses-småkager
  • Heksefingre - uhyggelige småkager til Halloween
  • Halloweenboller formet som græskar
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise Kuhlmann Asferg skriver

    oktober 19, 2022 at 8:02 pm

    Hvorfor halvt så meget rørsukker som hvidt sukker? De to burde vel søde tilsvarende?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required