Her er en nem opskrift på halloween småkager, som er uhyggelige gode. De skrækindjagende småkager pyntes som på billedet.
Så skal der bages halloween småkager, og det er faktisk slet ikke så svært. Her er i hvert fald opskriften, som giver ca. 26 stk.
Først syntes jeg, at halloween var noget pjat, og at det skulle bare blive derovre i det store land, USA.
Men som årene gik blev jeg mere og mere fascineret af det. Det betyder så, at i dag går jeg all in. Der bliver pyntet op, både ude og inde, købt slik til ungerne, der banker på døren og der skal selvfølgelig bages.
Da teenageren var mindre, holdt vi Halloweenfest for familien med et bestemt tema, og der var præmie til den bedste udklædte og til den mest uhyggelige ret.
Opskrift på Halloween småkager med kokos
Halloween småkager - uhyggelige nemme at lave
Ingredienser
- 120 g smør - blødt
- 50 g rørsukker - eller 100 g almindelig sukker
- 100 g hvedemel
- 1 æg
- 100 g brun farin
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 70 g kokosmel
- 80 g havregryn
- Pasta farve i den du ønsker - Jeg bruger dem fra sweet-kitchen, der kan købes i Bilka
Fremgangsmåde
- Rør det bløde smør og sukker sammen.
- Tilsæt ægget og kom resten af ingredienserne i.
- Rør det godt rundt.
- Bland nu pastafarve i. ca. ½ tsk. Brug forsigtigt mere hvis du syntes det skal have mere farve.
- Tril dejen til kugler. Jeg vejer dejen af til 20 – 21g pr kugle, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade.
- Bages ved over og undervarm (almindelig ovn) ved 200 grader i 8 minutter.
- Afkøles de bagte halloween småkager på en rist.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De afkølede halloween småkager kan pyntes som man vil, men tag gerne inspiration i småkagerne på billedet.
Jeg har brugt lidt chokolade, chokoladeknapper, kokos konfetti og flormelis til at pynte med. God fornøjelse.
Se andre Halloweenopskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Louise Kuhlmann Asferg
Hvorfor halvt så meget rørsukker som hvidt sukker? De to burde vel søde tilsvarende?