Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup

Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup

grillede kyllingelår
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Sådan laver du grillede kyllingelår med BBQ sauce. De laves af kyllingeunderlår, som forsteges i ovn, hvorefter de grilles lækre og snaskede med BBQ sauce.

Grillede kyllingeunderlår er lækker og nem aftensmad fra grillen og samtidig koster underlårene ikke en bondegård, så du får faktisk god mad til billige penge.

Kyllingelårene forsteges i ovnen, inden de smøres med den fantastiske BBQ sauce, og under turen på grillen bliver de super lækre og snaskede. God til både børn og voksne.

Opskriften er beregnet til fire personer med to kyllingeunderlår til hver.

Mængden afhænger selvfølgelig af hvor sultne I er - og mængden af tilbehør. Så måske skal du lave lidt flere underlår.

Du kan både anvende ferske og frosne kyllingelår.

Opskrift på grillede kyllingelår

Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Sådan laver du grillede kyllingelår med BBQ sauce. De laves af kyllingeunderlår, som forsteges i ovn, hvorefter de grilles lækre og snaskede med BBQ sauce.
Antal: 4
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 kyllingelår kyllingeunderlår
BBQ sauce
  • 150 g ketchup jeg bruger Heinz
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk sennep
  • 1 spsk lys sirup
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 citron saften af den

Fremgangsmåde

  1. Kyllingelår kommes på bageplade med bagepapir. Salt kyllingelårene let.
  2. Bages ca. 30 minutter ved 200 grader over- og undervarme.
  3. Imens røres ingredienserne til den lækre og nemme BBQ sauce sammen. Smag eventuelt til med lidt brun farin eller eddike, så du rammer den helt rigtige smag, der hverken er for sød eller sur.
  4. Grillen tændes op, og du skal grille kyllingeunderlårene ved cirka 200-225 grader.
  5. Tag de ovnstegte kyllingelår ud af ovnen, og læg dem på grillristen. De skal grilles ved indirekte varme.
  6. Pensl dem med den lækre BBQ sauce og grille dem nu i cirka 10-15 minutter, hvor du løbende vender kyllingelårene - og hver gang pensler dem med BBQ sauce.

Næringsindhold

Kalorier160kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se også mine opskrifter på:

Sådan laver du grillkylling

8 forslag på tilbehør til kyllingelår og anden grillmad

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required