Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Glutenfri brownie med valnødder og sorte bønner

Glutenfri brownie med valnødder og sorte bønner

Glutenfri brownie
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS

Glutenfri brownie med sorte bønner og valnødder er fuld af chokolade, og smager helt fantastisk. Man kan slet ikke smage, hvor sund den er.

Indhold
  • Glutenfri brownie med sorte bønner og valnødder er fuld af chokolade, og smager helt fantastisk. Man kan slet ikke smage, hvor sund den er.
  • Opskrift på glutenfri brownie med valnødder
  • Glutenfri brownie med sorte bønner og valnødder
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Tips
  • Kommentarer

Glutenfri brownies med sorte bønner og valnødder er blevet min nye yndlingskage. Den er perfekt svampet og så giver valnødderne den lækreste "crunch". Den har også en dyb chokoladesmag.

Det vigtigste af alt er, at man slet ikke kan smage bønnerne. Det lover jeg. De skal blendes, og det gør, at de er med til at tilføje kagen en fantastisk konsistens samt gode næringsstoffer og proteiner.

Der er hellere ikke nogen mel i kagen, hvilke jo er ret usædvanligt. Men det er med til at gøre den glutenfri, og på grund af bønnerne mangler der hellere ikke andre ingredienser til at holde dejen sammen.

Opskrift på glutenfri brownie med valnødder

Glutenfri brownie med sorte bønner og valnødder

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Glutenfri brownie med sorte bønner og valnødder er fuld af chokolade, og smager helt fantastisk. Man kan slet ikke smage, hvor sund den er.
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 120 g sorte bønner (fra dåse)
  • 2 stk æg
  • 45 g smør
  • 80 g sukker
  • 20 g kakaopulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 25 g mørk chokolade (70%)
  • 1 dl valnødder

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at dele æggeblommer og æggehvider fra hinanden. Put æggeblommerne i en foodprocessor og hviderne i en skål.
  2. I foodprocessoren med æggeblommer tilføjer du sorte bønner og blender det godt sammen, det skal have en fuldstændig ensartet konsistens.
  3. Æggehviderne pisker du nu helt stive med en elpisker.
  4. I en lille gryde tilføjes smør, sukker og kakaopulver. Smelt det sammen, indtil sukkeret er helt smeltet. Kom nu denne blanding i foodprocessoren og tilføj også vaniljesukker og bagepulver. Blend det sammen.
  5. Vend æggehviderne sammen med blandingen fra foodprocessoren. Hak valnødder og chokolade groft og vend det sammen med resten af dejen.
  6. Put dejen i en smurt form og bag den ved 175 grader normal ovn i cirka 25 minutter.
  7. Tag nu kagen ud af ovnen og lad den køle ned, før du skærer den ud og serverer den.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Du kan også vælge at bruge forskellige slags chokolade. Både hvid og lys chokolade smager også godt.

Dog foretrækker jeg mørk chokolade, da det er sundere, og så giver det også en dejlig fyldig smag. Se også vores opskrift på den klassiske chokoladekage.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser
  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required