Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Fyldte chokolader - nem opskrift med dulce de leche

Fyldte chokolader - nem opskrift med dulce de leche

Fyldte chokolader
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS

Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.

Fyldte chokolader med dulce de leche passer til alle tidspunkter, hvor du trænger til at forkæle dig selv eller dine nærmeste. De smager nemlig helt fantastisk, og så er de nemme at lave.

Opskriften kræver vitterlig kun to ingredienser, så bliver det ikke nemmere end det. Den kræver dog også en chokoladeform helst i silikone, da materialet gør det lettere at få chokoladen ud af formen.

Se også: Temperering af chokolade

Du kan selv bestemme, om du ønsker mørk eller mælkechokolade, eller ligefrem hvid. Jeg bruger altid mørk, da den søde karamel og den mørke chokolade passer godt sammen.

Opskrift på fyldte chokolader

Fyldte chokolader med dulce de leche

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.
Antal: 30 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g dulce de leche

Fremgangsmåde

  1. Start med at temperere chokoladen. Dette gøres ved at hakke alt chokolade fint. Tag nu to tredjedele af den og smelt den over et vandbad.
  2. Når det er smeltet, tages den fra varmen og resten af chokoladen tilføjes. Rør det nu godt sammen, indtil det er helt smeltet.
  3. Hæld nu cirka halvdelen af chokoladen i en silikoneform. Det afhænger lidt af størrelsen på formen, men den jeg brugte, gav mig 30 stykker chokolade. Fordel chokoladen rundt i formen, så den kommer op i kanterne.
  4. Stil formen på køl, indtil chokoladen er stivnet. Det tager cirka 10 minutter. Fordel derefter dulce de leche ud i hver chokolade.
  5. Tag resten af chokoladen og smelt den igen. Hæld den nu udover chokoladerne, så det dækkes jævnt udover karamellen.
  6. Stil formen på køl i cirka 15 minutter, eller indtil chokoladen er helt stivnet.
  7. Pop hver chokolade forsigtigt ud af formen og server derefter de fyldte chokolader.

Næringsindhold

Kalorier54kcalKulhydrater7gProtein1gFedt3gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.002gKolesterol0.2mgNatrium24mgKalium52mgKostfibre1gSukker5gVitamin A9IUVitamin C0.03mgCalcium8mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Prøv også at tilføje en smule flagesalt til karamellen, så får du lækker smag af saltkaramel.

Du kan også tilføje andre smagsgivere til dulce de leche i de fyldte chokolader for eksempel rom og vanilje.

Se også: Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required