• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Fyldte chokolader - nem opskrift med dulce de leche

Fyldte chokolader - nem opskrift med dulce de leche

Fyldte chokolader
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMSSubscribe

Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.

Fyldte chokolader med dulce de leche passer til alle tidspunkter, hvor du trænger til at forkæle dig selv eller dine nærmeste. De smager nemlig helt fantastisk, og så er de nemme at lave.

Opskriften kræver vitterlig kun to ingredienser, så bliver det ikke nemmere end det. Den kræver dog også en chokoladeform helst i silikone, da materialet gør det lettere at få chokoladen ud af formen.

Se også: Temperering af chokolade

Du kan selv bestemme, om du ønsker mørk eller mælkechokolade, eller ligefrem hvid. Jeg bruger altid mørk, da den søde karamel og den mørke chokolade passer godt sammen.

Opskrift på fyldte chokolader

Fyldte chokolader
Rakel Seneca

Fyldte chokolader med dulce de leche

5 fra 3 stemmer
Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 30 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 54
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g dulce de leche

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at temperere chokoladen. Dette gøres ved at hakke alt chokolade fint. Tag nu to tredjedele af den og smelt den over et vandbad.
  2. Når det er smeltet, tages den fra varmen og resten af chokoladen tilføjes. Rør det nu godt sammen, indtil det er helt smeltet.
  3. Hæld nu cirka halvdelen af chokoladen i en silikoneform. Det afhænger lidt af størrelsen på formen, men den jeg brugte, gav mig 30 stykker chokolade. Fordel chokoladen rundt i formen, så den kommer op i kanterne.
  4. Stil formen på køl, indtil chokoladen er stivnet. Det tager cirka 10 minutter. Fordel derefter dulce de leche ud i hver chokolade.
  5. Tag resten af chokoladen og smelt den igen. Hæld den nu udover chokoladerne, så det dækkes jævnt udover karamellen.
  6. Stil formen på køl i cirka 15 minutter, eller indtil chokoladen er helt stivnet.
  7. Pop hver chokolade forsigtigt ud af formen og server derefter de fyldte chokolader.

Næringsindhold

Kalorier: 54kcalKulhydrater: 7gProtein: 1gFedt: 3gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.002gKolesterol: 0.2mgNatrium: 24mgKalium: 52mgKostfibre: 1gSukker: 5gVitamin A: 9IUVitamin C: 0.03mgCalcium: 8mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Prøv også at tilføje en smule flagesalt til karamellen, så får du lækker smag af saltkaramel.

Du kan også tilføje andre smagsgivere til dulce de leche i de fyldte chokolader for eksempel rom og vanilje.

Se også: Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Forsiden lige nu

Billede af sød kartoffelgryde.
Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler→ Se opskriften
Torsk - sunde retter
10 gode bud på sunde retter→ Se opskriften
spaghetti med gulerødder
Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret→ Se opskriften
Hjemmebagte knækbrød
Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner→ Se opskriften
Billede med asparges.
Asparges - fakta og de bedste opskrifter→ Se opskriften
Billede af wokret med stangbønner.
Wokret med stangbønner og kylling→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
billede med rabarbercrumble
Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber→ Se opskriften
kyllingebryst med frossen spinat
Kyllingebryst med frossen spinat→ Se opskriften
Friterede hyldeblomster
Friterede hyldeblomster - en dejlig junidessert→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required