Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat

Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat

Lækre og fyldte bagte kartofler med bacon og spinat. De bagte kartofler med fyld er nemme at lave, og de kan også tilføres lidt ost. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.9 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
650
SHARES
FacebookMessenger650PinterestEmailSMS
Opdateret: 23. februar 2024 - Udgivet: 6. september 2023

Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat smager himmelsk godt. Her er min opskrift på fyldte bagekartofler, der er nemme at lave med eller uden ost.

Prøv lige disse fyldte bagte kartofler med bacon og spinat, for de smager altså himmelsk godt.

Det bagekartofler, som du bager møre i ovnen, hvorefter de udhules. Fyldet vendes med sprøde bacontern og spinat, inden det kommer tilbage i bagekartoflerne.

Hvor mange bagte kartofler du skal bruge, ja det afhænger især af hvor store de er. Er det store bagekartofler er en pr. mand sikkert nok, og ellers laver du bare nogle flere.

Tilbered de bagte kartofler med fyld med eller uden ost på toppen - det er op til dig.

Se også disse opskrifter:

  • Bagekartofler - bagte kartofler uden sølvpapir
  • Fyldte bagekartofler med kylling og spinat

Opskrift på fyldte bagte kartofler med bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat

4.92 fra 24 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 426
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • olivenolie
  • 150 g bacon - i tern, gerne tørsaltet
  • 1 rødløg - finthakket
  • 50 g spinat - frisk og skyllet
  • fløde
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm din ovn til 200 grader varmluft.
  2. Skyld bagekartoflerne og skær det nederste af bunden af, så de kan stå jævnt. Pensles med olie og bages ca. en time og 15 minutter midt i ovnen. Kartoflerne skal være helt møre!
  3. Bacontern steges sprøde på en pande. Evt. i en smule olie, hvis det er tørsaltet bacon, der ikke smider meget fedtstof og vand.
  4. Tilsæt hakket rødløg og lad det sautere hurtigt med.
  5. Kom så spinat ved, og jeg plejer at bruge et par håndfulde. Lad spinaten falde helt sammen på panden, krydr med lidt friskkværnet peber og stil til side.
  6. Når bagekartoflerne er møre, tages de ud af ovnen og køles en smule af, så du kan håndtere dem. Skær toppen af, og med en teske udhules du nu kartoflerne.
  7. Kom indmaden i en skål, hvor kartoffelmassen vendes med indholdet fra panden. Tilsæt lidt fløde, så du får en mere lind kartoffelmos med fyld. Ikke for tynd og ikke får tyk. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  8. Kom nu fyldet tilbage i bagekartoflerne, og du kan slutte af med lidt revet ost på toppen.
  9. De fyldte bagte kartofler med bacon og spinat stilles tilbage i ovnen, hvor de nu skal have ca. 10 minutter. Stadig ved 200 grader varmluft.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 426kcalKulhydrater: 68gProtein: 16gFedt: 11gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gKolesterol: 17mgNatrium: 1374mgKalium: 1713mgKostfibre: 9gSukker: 5gVitamin A: 1987IUVitamin C: 80mgCalcium: 79mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

De fyldte bagte kartofler med bacon og spinat må gerne stå 5-10 minutter inden servering, da bagekartoflerne er meget varme.

Nydes gerne med en lækker salat til, og her kan du eksempelvis servere en dejlig salat med olie- og eddikedressing. Helt klassisk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henning Eriksen skriver

    februar 02, 2025 at 1:30 pm

    Hej Holger
    Jeg har et par spørgsmål til denne ret. Kan man starte med kartofler i mikroovn og så slutte i varmluftovn? Kan de fryses og genopvarmes senere?
    Med venlig hilsen
    Henning

    Svar
  2. Annette Bak Nielsen skriver

    september 19, 2024 at 6:24 pm

    Tomat suppe Tomater fra Drivhus rigtigt godt

    Svar
  3. Lissi skriver

    juli 26, 2024 at 11:24 am

    Velsmagende - nem opskrift 👌

    Svar
  4. Birgith Albrektsen skriver

    maj 26, 2023 at 3:42 pm

    jeg er glad for opskrifterne fra madens verden.
    Så glad at jeg blev medlem den 3. maj 2023
    ID-229017.
    Jeg har printet flere lækre retter ud, men nu står der, at jeg skal være medlem, og det er jeg. Venlig hilsen Birgith Albrektsen

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 27, 2023 at 6:11 am

      Hej Birgith
      Tak for din opbakning - det er jeg glad for at høre.
      Der er muligvis sket det. at du er blevet logget af igen. Prøv lige at logge på og se om ikke det virker.
      Ellers er du meget velkommen til at skrive til mig hej@madensverden.dk - så skal jeg nok hjælpe dig.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Lone Petersen skriver

    maj 23, 2023 at 11:43 am

    Kan du hjælpe jeg vil gerne have en bagtkartoffel i 2 skiver - 1 til top og en til bund, med fyld af bacon og bønner og kartoffelmos til at binde det sammen?

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required