• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Flødesovs med pasta og broccoli - let opskrift

Flødesovs med pasta og broccoli - let opskrift

Verdens bedste flødesovs med pasta og letdampet broccoli. Flødesovsen laves også med ristet bacon, løg og hvidløg, inden det hele bages færdigt i ovnen. Foto: Madensverden.dk.
Verdens bedste flødesovs med pasta og letdampet broccoli. Flødesovsen laves også med ristet bacon, løg og hvidløg, inden det hele bages færdigt i ovnen. Foto: Madensverden.dk.

Opdateret:  27. januar 2021 - Udgivet:  12. juni 2017

Del gerne:
109
SHARES
FacebookMessenger109PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Super god opskrift på flødesovs med pasta og let kogt broccoli. Flødesovsen tilberedes desuden med sprødstegt bacon, løg og lidt hvidløg.
  2. Opskrift på flødesovs med pasta og broccoli
  3. Flødesovs med pasta og broccoli - let opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Grillede bruschetta med gedeost
  7. Bruschetta med grillet peberfrugt
Gå til opskrift

Super god opskrift på flødesovs med pasta og let kogt broccoli. Flødesovsen tilberedes desuden med sprødstegt bacon, løg og lidt hvidløg.

Pasta og flødesovs er en god kombination. Afhængigt af, hvilken pastaform du vælger, vil flødesovsen klæbe til pastaen, så du får nok sovs med på gaflen.

Husk at bruge tør pasta i stedet for frisk, for den friske har en tendens til ikke at kunne samle sovsen om sig. Jeg anbefaler skruer eller penne.

Her indeholder opskriften også broccoli, som er sund og pynter med sine små, grønne buketter.

Alt i alt en supernem og dejlig pastaret, der er god hverdagsmad både til børn og voksne i alle aldre.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på flødesovs med pasta og broccoli

Verdens bedste flødesovs med pasta og letdampet broccoli. Flødesovsen laves også med ristet bacon, løg og hvidløg, inden det hele bages færdigt i ovnen. Foto: Madensverden.dk.

Flødesovs med pasta og broccoli - let opskrift

Super god opskrift på flødesovs med pasta og let kogt broccoli. Flødesovsen tilberedes desuden med sprødstegt bacon, løg og lidt hvidløg.
Bedømmelse
5 fra 2 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 400 g pasta
  • 150 g bacon
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 5 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Del broccoli i mindre buketter, og damp dem i letsaltet vand i to minutter. Hæld vandet fra og overøs med koldt vand, så kogningen standses.
  • Kog pasta al dente , altså med lidt bid, i letsaltet vand. Hæld vandet fra. Se kogetid på pakken.
  • Skær bacon i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  • Svits bacon løg og hvidløg på en panden med lidt olie i 4-5 minutter.
  • Fordel pasta, broccoli og indholdet fra panden i et ildfast fad.
  • Hæld fløden ved, og krydr med oregano og friskkværnet peber.
  • Brug ikke mere salt, da baconen allerede vil afgive noget salt til flødesovsen!
  • Bag så flødesovsen med pasta og det andet indhold i forvarmet ovn ved 195 grader varmluft i 15 minutter.
  • Vend det gerne rundt efter 10 minutter, så smagen fordeles endnu mere og pastaen bages jævnt.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Server din ret med en frisk salat og et godt, hjemmebagt brød eller bruschettas som en af disse.

Grillede bruschetta med gedeost

5 fra 3 stemmer
Prøv denne opskrift på de lækreste bruschetta med gedeost. De kan laves på grilleneller i ovnen og smager skønt af sydens sol.
Gå til opskrift
Kan du lige gedeost, skal du prøve disse lækre bruschetta med gedeost. Her er de lavet med rosmarin og en dusk persille på toppen, men de kan krydres som du ønsker. Foto: Charlotte Mithril

Bruschetta med grillet peberfrugt

5 fra 2 stemmer
Bruschetta med grillet peberfrugt, auberginer og squash er fremragende tilbehør til ethvert grillmåltid. Her er en nem opskrift.
Gå til opskrift
Bruschetta med grillet peberfrugt
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henrik Nielsen

    april 07, 2024 at 10:37 am

    Lavede Kaeng phed ped yang med broccoli. Så and, kokosmælk og broccoli går godt sammen. Udover det brugte jeg en pose frossen wokmix og selvfølgelig friske cherrytomater. Både ris og stærke nudler duer.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required