Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Crackers med surdej på kun 15 minutter

Crackers med surdej på kun 15 minutter

Crackers med surdej
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Crackers med surdej på kun 15 minutter. Så kan det ikke blive nemmere når man pludselig får lyst til en sund og lækker snack.

Du kan helt selv vælge, hvilke krydderier du topper dem med, så de passer til din smag.

De løser også et problem som os surdejsbagere har, fordi hver gang man fodrer sin surdej, skal man fjerne størstedelen af den, hvilket både er spild af gode ingredienser, men også synd når nu man kan bruge overskudsdejen.

Denne opskrift bruger nemlig det overskydende dej, du har til overs, når du fodrer din surdej.

Indhold
  • Crackers med surdej på kun 15 minutter
  • Tip
  • FAQ
  • Kommentarer

Crackers med surdej på kun 15 minutter

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Crackers med surdej på kun 15 minutter er den letteste og lækreste måde at få brugt sin overskudssurdej på. Perfekt som en sund snack.
Antal: 4 personer
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g surdej
  • 60 g hvedemel
  • 70 g fuldkornsmel
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk krydderiblanding
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en skål og tilføj surdejen, som har stået på køl. Tilføj nu hvedemel og fuldkornsmel, bland det sammen.
  2. Tilføj olivenolie, salt og halvdelen af krydderierne i dejen og ælt det sammen med dine hænder.
  3. Hvis dejen føles blød, kan det hjælpe at lade den køle ned i 10 minutter. Fordel nu dejen i fire dele og rul en del af gangen ud.
  4. Den skal rulles så tyndt ud som muligt, ligesom hvis du laver hjemmelavet pasta.
  5. Tag nu dejen hen på en rist, drys med en smule vand, drys med krydderier og salt.
  6. Bag den i 10 minutter ved 200 grader. Tag den ud af ovnen og lade den køle helt ned, før du knækker brødet til crackers.
  7. Når det er kølet ned, knækker du rustikke stykker ud, og så er de klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger surdejen direkte fra køl, hvis din moder-sur står i stuetemperatur, skal du køle selve crackerdejen ned, før den rulles.

Se flere inspirerende opskrifter:

Surdej
Hvordan laver man en simpel surdej, og hvad er fodring af surdejen? Her er min opskrift og fremgangsmåde i en nem trin for trin guide.
Se opskriften her
billede med surdej
Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips
En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.
Se opskriften her
billederesultat for knækbrød
Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
Hjemmebagte knækbrød med 5-kornsblanding og birkes på toppen er sundhed i sin sprødeste form. Og de kan laves på under en halv time.
Se opskriften her
Hjemmebagte knækbrød
Scones - hjemmebagte
Nem og hurtig opskrift på engelske scones med eller uden chokolade. En hævefri bolle, fordi dejen laves med bagepulver i stedet for gær.
Se opskriften her
scones med chokolade
Ostekiks med rosmarin og Grana Padano
Ostekiks med frisk rosmarin og en masse Grana Padano-ost er simpelthen så gode. Her får du opskriften på en favorit til ostebordet.
Se opskriften her
Ostekiks med Grana Padano
Rugkiks - nem opskrift på sunde kiks
Her er min bedste opskrift på hjemmebagte rugkiks. Sprøde og nemme kiks bagt med rugmel og rapsolie, og de er gode til ost eller som snack.
Se opskriften her
hjemmebagte rugkiks med rugmel

FAQ

Hvordan opbevarer man crackers med surdej?

Du skal opbevare dem i en lufttæt beholder, så de forbliver sprøde.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required