Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Chokoflager

Chokoflager

chokoflager med havregryn
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
428
SHARES
FacebookMessenger428PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på nemme chokoflager. Det er hurtige småkager, som du laver med masser af havregryn og mørk chokolade. Bagetiden er blot 10 minutter.

Lækre og sprøde chokoflager med havregryn og mørk chokolade. Helt uimodståelige.

Du kan både anvende finvalsede og grovvalsede havregryn til chokoflagerne, men jeg foretrækker altid de grovvalsede.

Opskriften giver cirka 25 stk, men det afhænger naturligvis af hvor store/små du laver dem.

Vær dog opmærksom på, at småkagerne flyder en del ud, og derfor passer det med en teskefuld dej til hver.

Hvilket gør at du ikke skal bage mere end ni ad gangen på bagepladen.

Opskrift på chokoflager

Chokoflager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her er min opskrift på nemme chokoflager. Det er hurtige småkager, som du laver med masser af havregryn og mørk chokolade. Bagetiden er blot 10 minutter.
Antal: 25 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 80 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g havregryn
  • 20 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 40 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader almindelig over- og undervarme.
  2. Smørret smeltes i en gryde, hvorefter gryden tages af blusset.
  3. Derefter røres sukker og vaniljesukker i sammen med et æg. Brug bare en spiseske eller lille grydeske til det.
  4. Rør så havregryn i sammen med hvedemel og bagepulver.
  5. Den mørke chokolade til dine chokoflager hakkes groft og vendes i dejen.
  6. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  7. Sæt nu klatter af dej på pladen. Brug en teske til hver, og du kan bage 9 chokoflager ad gangen, da kagerne flyder en del ud i ovnen.
  8. Bag chokoflagerne i 10 minutter midt i ovnen, hvorefter de tages ud og køles af.
  9. Bag næste hold og fortsæt indtil du har brugt al dej. Du får cirka 25 småkager af denne opskrift.

Næringsindhold

Kalorier66kcalKulhydrater8gProtein1gFedt4gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.1gKolesterol7mgNatrium65mgKalium24mgKostfibre1gSukker5gVitamin A81IUCalcium4mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte chokoflager bliver sprøde under nedkølingen og derefter opbevares de i en lufttæt beholder.

Hvis du da ikke har spist dem inden!

Se også min opskrift på de lækre havreflager.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Alice Futtrup skriver

    april 04, 2023 at 1:16 pm

    I ingredienser står der smør men ikke når dejen blandes ? Og når dejen blandes står der æg men æg er ikke en ingrediens. Lidt træls

    Svar
  2. Ulla Haugaard skriver

    marts 16, 2023 at 12:31 pm

    Skal der virkli’ kun 20 gram mel i❓

    Svar
  3. HCH skriver

    januar 31, 2023 at 6:19 pm

    Skal der ikke kakao i - de ser brune ud?

    Svar
  4. Sonja skriver

    juni 02, 2022 at 4:51 pm

    Endnu en lækker sprød småkage er bagt her,chokoflger,tak for god opskrift

    Svar
  5. Ulla Bonde skriver

    december 04, 2021 at 12:31 pm

    Chokoflagerne smager fantastisk og de er lette at bage.
    Jeg vil være taknemmelig, hvis du vil tilføje 1 æg ved ingredienser. Man læser først om ægget i teksten og ærgerligt hvis man ikke lige har æg i køleskabet den dag, man beslutter sig for at bage.
    Tak for den skønne opskrift og mange andre jeg bruger 👍
    God jul 🎄🎄🎄

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required