Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost

Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost

billederesultat for Chicken Pizzaiola
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Opdateret: 9. juli 2020 - Udgivet: 9. juli 2020

Chicken Pizzaiola er en lækker ret til aftensmad, og den laves blandt andet med kyllingefilet, pepperoni og ost i en tomatsovs. Serveres med pasta.

Her er nem opskrift på chicken pizzaiola, der er en populær ret hos både børn og voksne.

Retten lyder italiensk, og den smager da også virkelig meget af både pizza og italiensk mad. Men faktisk stammer chicken pizziola fra USA.

Opskriften på den skønne kyllingeret er beregnet til fire personer.

Opskrift på chicken pizzaiola

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 kyllingebryst
  • Lidt italiensk krydderi - basilikum, oregano, persille og lidt hvidløgspulver
  • 250 g champignon - skåret i skiver
  • 1 løg - skåret i smalle både
  • 2 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 1 håndfuld basilikum - hakket
  • 3 stilke oregano - bladene tages af og hakket
  • salt - friskkværnet peber
  • 1 glas tomatsovs - færdigkøbt tomatsovs - eller en hjemmelavet
  • 3 spsk mozzarella - revet
  • 9 skiver pepperoni
  • Lidt olivenolie - til stegning
  • 500 g fuldkornsspaghetti - eller anden pasta
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Læg en plastpose - eller film - over kyllingebrystfileterne og bank dem let ud med en kødhammer, så de har samme tykkelse over det hele.
  2. Varm olivenolie op på en pande. Krydr de udbankede kyllingebrystfileter med salt, friskkværnet peber og italiensk krydderi og steg dem ca. 3 minutter på hver side - alt efter tykkelse. Tag dem af panden.
  3. På den samme pande kommes løg og de sauterer lidt, inden champignon tilsættes. Det hele steger i nogle minutter, til væden fra champignonerne er kogt ind, rør i det af og til.
  4. Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid, krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. Hæld tomatsovsen ved sammen med oregano og ca. halvdelen af den hakkede basilikum. Bland det god sammen og lad det simre i 5 minutter. Smag til.
  6. Kog spaghetti i rigeligt, godt saltet vand, til det er al dente.
  7. Kom tomatsovsen i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne ned i.
  8. Drys 1 spsk. revet ost på hvert stykke kylling og læg 3 skiver pepperoni ovenpå.
  9. Sæt i ovnen ved 200 grader (varmluft) i den tid det tager at koge spaghettien, ca. 8 minutter.
  10. Tag fadet ud og drys med det sidste basilikum.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige chicken pizzaiola serveres straks sammen med pastaen og eventuelt en lækker salat til.

Prøv også at serveres disse lækre hvidløgsboller til:

Hvidløgsboller - nem opskrift

4.9 fra 16 stemmer
Opskrift på de bedste hvidløgsboller. Det er nemme og luftige boller med hvidløgssmør, og det er de lækreste hvidløgsbrød du kan bage.
Gå til opskrift
billederesultat for hvidløgsboller
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required