Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

billederesultat for bøffer med djævlesovs
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook277PinterestSMSEmailMessenger
277
DELINGER

Djævlesovs er en super dejlig og stærk sovs til bøffer. Se her hvordan du laver den djævelske sovs, der også hedder sauce diablo.

Bøffer med djævlesovs er dejlig og ret nem mad at lave, og så kan jeg jeg love dig for, at denne ret giver dig varmen.

Du kan selv justere hvor stærk din djævlesovs skal være.

Husk at servere med en kraftig rødvin, eventuelt fra Californien, hvor vinene har masser af smag, sol og kraft.

Opskriften er til to personer, men nem at gange op.

Opskrift på bøffer med djævlesovs

Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Djævlesovs er en super dejlig og stærk sovs til bøffer. Se her hvordan du laver den djævelske sovs, der også hedder sauce diablo.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk. oksemørbrad (bøffer, ca. 200 gram/stk.)
  • 4 tsk sennep
  • smør (til stegning)
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 dl portvin
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl kalvefond (eller oksefond, vand + koncenteret fond)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage dine bøffer af oksemørbrad ud af køleskabet. Smør bøfferne med en teskefuld sennep på begge sider - og gnid det godt ind i kødet. Lad bøfferne hvile fem minutter.
  2. Varm en pande op ved høj varme, kom en god klat smør på, og brun bøfferne hurtigt - cirka 30 sekunder på hver side.
  3. Skru ned til middel varme (5 på 9-skala), og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side. Det afhænger af hvor tykke bøfferne er, hvordan du ønsker dem. Vend dem med et minuts mellemrum.
  4. Krydr med salt, peber og eventuelt et grillkrydderi - lige hvad du synes.
  5. Tag dem af panden, og læg dem over på en tallerken. De skal IKKE dækkes over.
  6. Så skal vi lave djævlesovs: Skru op for varmen (7 på en 9-skala), og hæld portvin på panden. Så skal der fond, paprika, rød karrypasta, balsamico og sukker på. Lad det koge op.
  7. Når grundsovsen er reduceret lidt, tilsætter du piskefløden, og lader det creme ind nogle minutter. Tilsæt om nødvendigt mere vand eller fløde.
  8. Smag til med salt og peber (og eventuelt mere karrypasta, hvis du ønsker en stærkere djævlesovs).
  9. Når du er tilfreds med din djævlesovs, slukker du for varmen. Læg bøfferne forsigtigt tilbage på panden, og hæld en eventuel sky fra tallerkenen ned i saucen.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Så er dine bøffer med djævlesovs klar til servering.

Det er en rigtig herre-ret, der er velkrydret og giver dig varmen.

En fremragende gæstemad med lidt slaw i.

Tilbehør kan eksempelvis være kartoffelrøsti og grønne bønner

Eller en dejlig omgang jordskokker med timian og citron.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required