• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

billederesultat for bøffer med djævlesovs
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
271
SHARES
FacebookMessenger271PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 30. maj 2020

Djævlesovs er en super dejlig og stærk sovs til bøffer. Se her hvordan du laver den djævelske sovs, der også hedder sauce diablo.

Bøffer med djævlesovs er dejlig og ret nem mad at lave, og så kan jeg jeg love dig for, at denne ret giver dig varmen.

Du kan selv justere hvor stærk din djævlesovs skal være.

Husk at servere med en kraftig rødvin, eventuelt fra Californien, hvor vinene har masser af smag, sol og kraft.

Opskriften er til to personer, men nem at gange op.

Opskrift på bøffer med djævlesovs

billederesultat for bøffer med djævlesovs
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)

4.50 fra 2 stemmer
Djævlesovs er en super dejlig og stærk sovs til bøffer. Se her hvordan du laver den djævelske sovs, der også hedder sauce diablo.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk. oksemørbrad - bøffer, ca. 200 gram/stk.
  • 4 tsk sennep
  • smør - til stegning
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 dl portvin
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl kalvefond - eller oksefond, vand + koncenteret fond
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage dine bøffer af oksemørbrad ud af køleskabet. Smør bøfferne med en teskefuld sennep på begge sider - og gnid det godt ind i kødet. Lad bøfferne hvile fem minutter.
  2. Varm en pande op ved høj varme, kom en god klat smør på, og brun bøfferne hurtigt - cirka 30 sekunder på hver side.
  3. Skru ned til middel varme (5 på 9-skala), og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side. Det afhænger af hvor tykke bøfferne er, hvordan du ønsker dem. Vend dem med et minuts mellemrum.
  4. Krydr med salt, peber og eventuelt et grillkrydderi - lige hvad du synes.
  5. Tag dem af panden, og læg dem over på en tallerken. De skal IKKE dækkes over.
  6. Så skal vi lave djævlesovs: Skru op for varmen (7 på en 9-skala), og hæld portvin på panden. Så skal der fond, paprika, rød karrypasta, balsamico og sukker på. Lad det koge op.
  7. Når grundsovsen er reduceret lidt, tilsætter du piskefløden, og lader det creme ind nogle minutter. Tilsæt om nødvendigt mere vand eller fløde.
  8. Smag til med salt og peber (og eventuelt mere karrypasta, hvis du ønsker en stærkere djævlesovs).
  9. Når du er tilfreds med din djævlesovs, slukker du for varmen. Læg bøfferne forsigtigt tilbage på panden, og hæld en eventuel sky fra tallerkenen ned i saucen.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er dine bøffer med djævlesovs klar til servering.

Det er en rigtig herre-ret, der er velkrydret og giver dig varmen.

En fremragende gæstemad med lidt slaw i.

Tilbehør kan eksempelvis være kartoffelrøsti og grønne bønner

Eller en dejlig omgang jordskokker med timian og citron.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Billede af Hugo Spritz

Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco

Forsiden lige nu

billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften
Billede af Vining bøfgryde.
Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté→ Se opskriften
spinatkarbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler
Spinatkarbonader med stuvede grøntsager→ Se opskriften
jordbær flødeis
Jordbær flødeis - opskrift på gammeldags og cremet is→ Se opskriften
billederesultat for røget laks med kvark
Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips→ Se opskriften
Billede med bagepulver.
Fakta om bagepulver og hvad det kan bruges til→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required