Her er den bedste opskrift på snickerskage. En nem og lækker kage med smag af Snickers, der jo blandt andet består af karamel og peanuts.
Snickerskage. Alene navnet får allerede mundvandet til at løbe, og den gode nyhed er, at kagen er nem at bage.
Her får du en himmelsk lækker kage med smag af Snickers, der jo blandt andet består af karamel og peanuts.
Se også: Hjemmelavet Snickers
Kagen bages i en bradepande med en størrelse på cirka 25 gange 35 centimeter.
Hvis du vælger at skære din snickers kage ud i stykker på ca. 5 gange 5 centimeter, ja så får du 35 lækre stykker ud af denne opskrift. God bagelyst.
Opskrift på snickerskage
Snickerskage
Ingredienser
Bund til snickers kage
- 325 gram sukker
- 200 gram smør - meget blødt
- 3 æg
- 240 gram hvedemel
- 1 teske bagepulver - med stor top
- 1 teske vaniljesukker
- 2 teske mandelessens
- 250 gram peanuts
Karamel
- 150 gram fløde
- 200 gram sirup
- 3 spiseskefulde kakao
- 225 gram sukker
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 75 gram smør
Chokolade ganache
- 250 gram mørk chokolade - hakket
- 50 gram piskefløde
- 25 gram smør
Sådan gør du
- Til snickerskage starter du med, at piske sukker og blødt smør, så det bliver en luftig masse.
- Pisk derefter æggene i et ad gangen.
- Hvedemel vendes med bagepulver og vaniljesukker, og det vendes i dejen sammen med mandelessens. Brug gerne en dejskraber til det, så luften bevares i dejen.
- En bradepande på ca. 25 gange 35 centimeter beklædes med bagepapir, og dejen fordejes i bradepanden.
- Hæld peanuts over, og tryk dem derefter forsigtigt lidt ned i dejen.
- Kagen bages nu ved 200 grader over- og undervarme i 25 minutter.
- Og mens kagen er i ovnen kan du lave karamel. Her kommes alle ingredienserne til karamellen i en gryde, og det varmes op. Lad det koge ved svag varme i 10 minutter.
- Tag kagen ud af ovnen, og prik huller i den med en en stegegaffel, så der kommer huller ned til bunden af kagen, hvor karamellen kan løbe ned.
- Hæld så karamellen over den varme kage og lad den køle helt af.
- Til chokoladeganache kommes hakket chokolade i en gryde sammen med fløde og smør, og det varmes op under omrøring indtil massen netop er smeltet.
- Hæld derefter den lækre ganache over over, og nu har du verdens bedste snickerskage.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Lad den skønne snickerskage køle helt af, hvorefter den skæres ud i ønskede stykker.
En størrelse på ca. 5 gange 5 centimeter passer meget godt.
Fryseegnet: Du kan i øvrigt sagtens fryse stykkerne af snickerskage ned. Gør det i en lufttæt beholder, og så er det nemt at tage et stykke op til kaffen.
Se også: Snickers cookies - opskrift på nemme kager Snickers
Del dine ideer og tanker med os andre her: