• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Snickerskage

Snickerskage

snickerskage
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
37
SHARES
FacebookMessenger37PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  3. november 2023 - Udgivet:  25. oktober 2023

Her er den bedste opskrift på snickerskage. En nem og lækker kage med smag af Snickers, der jo blandt andet består af karamel og peanuts.

Snickerskage. Alene navnet får allerede mundvandet til at løbe, og den gode nyhed er, at kagen er nem at bage.

Her får du en himmelsk lækker kage med smag af Snickers, der jo blandt andet består af karamel og peanuts.

Se også: Hjemmelavet Snickers

Kagen bages i en bradepande med en størrelse på cirka 25 gange 35 centimeter.

Hvis du vælger at skære din snickers kage ud i stykker på ca. 5 gange 5 centimeter, ja så får du 35 lækre stykker ud af denne opskrift. God bagelyst.

Opskrift på den bedste snickerskage

snickerskage
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Snickerskage - nem og lækker opskrift

4.75 fra 8 stemmer
Her er den bedste opskrift på snickerskage. En nem og lækker kage med smag af Snickers, der jo blandt andet består af karamel og peanuts.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 35 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 273
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Bund til snickers kage
  • 325 g sukker
  • 200 g smør - meget blødt
  • 3 æg
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver - med stor top
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk mandelessens
  • 250 g peanuts
Karamel
  • 150 g fløde
  • 200 g sirup
  • 3 spsk kakao
  • 225 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 75 g smør
Chokolade ganache
  • 250 g mørk chokolade - hakket
  • 50 g piskefløde
  • 25 g smør

Fremgangsmåde
 

  1. Til snickerskage starter du med, at piske sukker og blødt smør, så det bliver en luftig masse.
  2. Pisk derefter æggene i et ad gangen.
  3. Hvedemel vendes med bagepulver og vaniljesukker, og det vendes i dejen sammen med mandelessens. Brug gerne en dejskraber til det, så luften bevares i dejen.
  4. En bradepande på ca. 25 gange 35 centimeter beklædes med bagepapir, og dejen fordejes i bradepanden.
  5. Hæld peanuts over, og tryk dem derefter forsigtigt lidt ned i dejen.
  6. Kagen bages nu ved 200 grader over- og undervarme i 25 minutter.
  7. Og mens kagen er i ovnen kan du lave karamel. Her kommes alle ingredienserne til karamellen i en gryde, og det varmes op. Lad det koge ved svag varme i 10 minutter.
  8. Tag kagen ud af ovnen, og prik huller i den med en en stegegaffel, så der kommer huller ned til bunden af kagen, hvor karamellen kan løbe ned.
  9. Hæld så karamellen over den varme kage og lad den køle helt af.
  10. Til chokoladeganache kommes hakket chokolade i en gryde sammen med fløde og smør, og det varmes op under omrøring indtil massen netop er smeltet.
  11. Hæld derefter den lækre ganache over over, og nu har du verdens bedste snickerskage.

Næringsindhold

Kalorier: 273kcalKulhydrater: 30gProtein: 4gFedt: 16gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.3gKolesterol: 39mgNatrium: 97mgKalium: 144mgKostfibre: 2gSukker: 21gVitamin A: 321IUVitamin C: 0.03mgCalcium: 29mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad den skønne snickerskage køle helt af, hvorefter den skæres ud i ønskede stykker.

En størrelse på ca. 5 gange 5 centimeter passer meget godt.

Fryseegnet: Du kan i øvrigt sagtens fryse stykkerne af snickerskage ned. Gør det i en lufttæt beholder, og så er det nemt at tage et stykke op til kaffen.

Se også: Snickers cookies - opskrift på nemme kager Snickers

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required