Her er en nem opskrift på panerede rejer, hvor de pandestegte rejer paneres i panko rasp, inden de steges lækre i en gryde i rapsolie. Perfekt som snack.
Opskriften på panerede rejer er beregnet til ca. tre personer.
Ingredienser
1 liter rapsolie
2 deciliter hvedemel
2 æg
1 pose panko rasp
300 gram XL rejer
Fremgangsmåde
- Kom to deciliter hvedemel, to sammenpiskede æg og panko rasp i hver deres skål.
- Start med at vende lidt af rejerne i hvedemelet, derefter i æggene og vend dem derefter godt i panko rasp.
- Gentag dette til alle rejerne er panerede.
- Opvarm olien i en gryde.
- Man ved olien er varm nok ved at stikke en trætandstik eller træ grilspyd ned i olien og der ses små bobler omkring det.
- Kom rejerne i en efter en og lidt af gangen. Når rejerne flyder oven på olien og har fået en gylden farve har de fået nok (efter ca. 5 til 7 minutter).
- Læg rejerne på et stykke køkkenrulle til afdrypning inden servering.
De panerede rejer serveres med en god aoli.
Del dine ideer og tanker med os andre her: