Her er en nem opskrift på panerede rejer, hvor de pandestegte rejer paneres i panko rasp, inden de steges lækre i en gryde i rapsolie. Perfekt som snack.
Opskriften på panerede rejer er beregnet til ca. tre personer.
Ingredienser
1 liter rapsolie
2 deciliter hvedemel
2 æg
1 pose panko rasp
300 gram XL rejer
Fremgangsmåde
- Kom to deciliter hvedemel, to sammenpiskede æg og panko rasp i hver deres skål.
- Start med at vende lidt af rejerne i hvedemelet, derefter i æggene og vend dem derefter godt i panko rasp.
- Gentag dette til alle rejerne er panerede.
- Opvarm olien i en gryde.
- Man ved olien er varm nok ved at stikke en trætandstik eller træ grilspyd ned i olien og der ses små bobler omkring det.
- Kom rejerne i en efter en og lidt af gangen. Når rejerne flyder oven på olien og har fået en gylden farve har de fået nok (efter ca. 5 til 7 minutter).
- Læg rejerne på et stykke køkkenrulle til afdrypning inden servering.
De panerede rejer serveres med en god aoli.
Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
Comments
No Comments