• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingeroulade - kylling ballotine med svampe

Kyllingeroulade - kylling ballotine med svampe

billede med kyllingeroulade med bacon
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. november 2023 - Udgivet: 28. januar 2022

Kyllingeroulade i baconsvøb med champignon og flødeost. En opskrift med sprød bacon, cremet fyld og saftigt kød. En skøn ret med god smag.

Kyllingeroulade lyder måske svær at lave, men det er den faktisk ikke. Den tager lidt tid, men er bestemt ventetiden værd.

Og størstedelen af tiden foregår i ovnen, hvor den skal stå i 40 minutter, inden den skæres ud, så man kan se det lækre fyld.

Du kan bruge hvad som helst som fyld. Jeg kan lide at bruge flødeost, fordi det binder fyldet godt sammen. Her ristede champignoner, persille og pinjekerner.

Opskrift på kyllingeroulade med fyld

billede med kyllingeroulade med bacon
Karen SenecaKaren Seneca

Kyllingeroulade

5 fra 6 stemmer
Kyllingeroulade i baconsvøb med champignon og flødeost. En opskrift med sprød bacon, cremet fyld og saftigt kød. En skøn ret med god smag.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 50 minutter min
Samlet tid 1 time t 5 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Kalorier: 400
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk kyllingebryst - store
  • 80 g flødeost - neutral el. for eks. Pikant
  • 150 g bacon - i skiver
  • 50 g pinjekerner
  • smør - til stegning
  • 200 g markchampignon - i både og senere grofthakkede
  • 2 fed hvidløg - finthakkede
  • 1 bundt persille - hakket
  • 0,5 stk løg - grofthakket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tag kyllingebrysterne ud af køleskabet. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Rens champignoner og skær dem i kvarte. Pres de to fed hvidløg, hak persillen og det halve løg.
  3. Varm en pande godt op på medium-høj varme og hæld pinjekernerne på panden. Rist dem, til de begynder at få farve.
  4. Tag pinjekernerne af panden, skru op på næstøverste tal og kom en smørklat på panden. Når smørret bruser, kommer du champignonbåde på panden og rister dem hårdt uden at røre de første minutter. De skal ikke afgive væde, og det undgår du, hvis du rister for fuld varme.
  5. Når de begynder at blive mørke, tilsætter du hvidløg og løg samt halvdelen af persillen, eventuelt lidt timian også. Lad det stege, så løgene bliver klare.
  6. Hæld fyldet ud på et spækbræt og hak det groft, tilsæt resten af det hakkede persille.
  7. Tag et kyllingebryst og læg det mellem to stykker husholdningsfilm, bank det godt ud med en kødhammer eller en kagerulle. Jo fladere, desto bedre. Gør det samme med det andet stykke bryst.
  8. Læg baconskiverne ved siden af hinanden, så de overlapper lidt og dermed danner en rektangel. Placer de to flade kyllingebryster på baconfladen. Smør flødeost ud over kødet, fordel champignonfyldet over osten.
  9. Nu skal du rulle, så du får en roulade. Brug filmen som hjælp til at rulle relativt stramt. Det behøver ikke være helt stramt, da kødet vokser lidt under stegningen i ovnen.
  10. Placer din kyllingeroulade på et ovnfast fad og steg det i 40 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den hvile fem minutter, før du skærer rouladen i max. to cm. tykke skiver. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 400kcalKulhydrater: 6gProtein: 22gFedt: 34gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 9gEnkelumættet fedt: 8gKolesterol: 41mgNatrium: 2790mgKalium: 213mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 587IUVitamin C: 1mgCalcium: 46mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan lave en kyllingeroulade uden baconsvøb, men her skal du sørge for at binde kyllingebrysterne stramme. Eller bruge godt med kødnåle.

Desuden giver bacon fedt til kyllingebrysterne, så hvis du ikke bruger bacon, skal du komme et par småklatter henover, før rouladen kommer i ovnen.

Sådan ser rouladen ud, når den er rullet i bacon. Filmen hjælper, så du kan trykke den sammen i en rulle. Foto: Karen Seneca, Madensverden.dk.

Se andre opskrifter med kylling

  • Chipotle-salat
    Chipotle-salat med kyllingebryst
  • Kylling Kiev
    Kylling Kiev
  • Kylling Piccata
    Kylling Piccata - italiensk kylingebryst
  • kylling i sur-sød sauce
    Kylling i sur-sød sauce i wok eller pande
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henrik Nielsen

    august 18, 2024 at 1:30 pm

    Hej og tak for en dejlig opskrift, men efter at pinjekerner er taget af varmen, hvornår skal de så tilbage i retten igen ?
    Jeg kom dem op i fyldet igen, efter fyldet var hakket groft, det fungerede fint, men ved ikke om det skulle være sådan. Mvh Nielsen

    Svar
  2. Jan jensen

    januar 18, 2024 at 1:09 pm

    Holla
    Film om ballotinen skal vel ikke med i ovnen.det er vel bare en hjælp til rulningen.fantastiske opskrifter bruger dem meget ofte.vh jan

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 18, 2024 at 5:59 pm

      Hej Jan
      Nej, den skal ikke med i ovnen .-)
      Og mange tak - det er jeg glad for at høre.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required