Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Jordbærtrifli med Cointreau og lime - sommerdessert

Jordbærtrifli med Cointreau og lime - sommerdessert

Jordbærtrifli med Contreau
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Opdateret: 25. juni 2023 - Udgivet: 11. juli 2021

Jordbærtrifli med Cointreau og lime er den lækreste sommerdessert med et spændende twist af alkohol. Og så er den hurtig at lave.

Jordbærtrifli med Cointreau og lime er nok den nemmest dessert, man kan lave. Dens smag er elegant med den lækreste balance mellem det søde, de sprøde, de sure og så det bløde fra flødeskummet.

Originalt laves en trifli uden alkohol, men Cointreau giver virkelig den bedste smag og tager denne dessert til nye højder. Ved at lade jordbær marinere i saft fra lime samt likøren bliver de bare helt fantastiske.

Jeg serverer dem i høje martini-glas, da jeg synes, de ser smukke ud, men man kan også servere dem i små skåle eller i normale glas.

Pynt gerne med mynteblade og lidt friske jordbær eller måske knuste makroner.

Opskrift på jordbærtrifli med Cointreau

Rakel Seneca

Jordbærtrifli med Cointreau og lime

4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 1 minut min
Samlet tid 6 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 4 spsk cointreau
  • 4 tsk limesaft
  • 0,5 tsk limeskal
  • 12 stk makroner
  • 250 ml piskefløde
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 stk mynteblade - som pynt
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære jorbær i skiver og fordel dem i fire glas.
  2. Tilføj nu en spiseske cointreau i hver af glassene og en spiseske limesaft i hver. Lad nu jordbærrene trække i safterne.
  3. Hæld piskefløden i en skål og tilføj limeskal og vaniljesukker. Pisk den nu til en flødeskum.
  4. Knas makronerne og tilføj lige meget af dem i hvert glas, top op med flødeskum.
  5. Pynt med mynteblad og et stykke jordbær, så er de klar til servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Hvis ikke man kan lide Cointreau, kan man vælge at bruge en anden alkohol så som cognac eller rom. Det smager godt med hvilken som helst slags.

Se også vores andre lækre opskrifter med jordbær: Hyldeblomstmousse med jordbær, lime og lakrids eller sommerens salat med jordbær og havens blomster

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required