Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Havretern med nougat - skønne havresnitter

Havretern med nougat - skønne havresnitter

Havretern med nougat
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMS

Havretern med blød nougat som top er så lækre. De er nemme og hurtige at lave og kan nydes både kolde og lune. Kan opbevares i et par uger.

Havretern eller havresnitter med et låg af blød nougat er de rene godter, som kan opbevares i et par uger.

Men sandsynligheden taler for, at I når at spise dem inden da. De smager nemlig super godt og er svære at modstå.

Det er meget enkelt at lave dem: Ingredienserne blandes sammen og glattes ud på en bageplade. Først når de er bagt skæres de i tern og toppes med smeltet, blød nougat.

Opskrift på havretern med nougat

Havretern med nougat

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Havretern med blød nougat som top er så lækre. De er nemme og hurtige at lave, og kan nydes både kolde og lune. Kan opbevares i et par uger.
Antal: 20 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 125 g havregryn (lidt under 4,5 dl)
  • 85 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 2 spsk sirup (helst lys sirup)
  • 100 g smør (smeltet)
  • 80 g blød nougat (smeltet)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft eller 190 grader, hvis du bruger almindelig over- og undervarme.
  2. Smelt smørret og lad det køle lidt af.
  3. Rør sukker, vaniljesukker og havregryn sammen. Bland bagepulveret med to spiseskefulde hvedemel og rør det i blandingen.
  4. Rør smeltet smør og sirup i de tørre ingredienser, så du får en temmelig klumpet masse.
  5. Bred 'dejen' ud på en bageplade beklædt med bagepapir ca. 20 x 30 cm. Bages i 12-15 minutter.
  6. Når kagen er kommet ud af ovnen, smører du smeltet nougat ud over den. Pynt evt. med hakkede nødder eller lav en mønster med en gaffel. Du kan også skære tynde skiver af nougaten ud og lade dem smelte på havrekagen i stedet for at smelte nougaten forinden.
  7. Efter et par minutter skærer du den ud i havretern og lader dem køle af, til nougaten er stivnet. Du kan lade dem køle af i køleskabet. Mange elsker at spise dem kolde. Det er en smagssag.
  8. Opbevares i en kagedåse i 2-3 uger. Kan også fryses ned.

Næringsindhold

Kalorier82kcalKulhydrater11gProtein0.4gFedt4gMættet fedt3gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.2gKolesterol11mgNatrium116mgKalium15mgKostfibre0.3gSukker8gVitamin A125IUVitamin C0.01mgCalcium5mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Du kan vælge at toppe dine havretern med chokolade, hvis du ikke er vild med blød nougat.

Og så kan du pynte dem præcis, som du vil med krymmel, hakkede nødder, frysetørrede hindbær eller blot med et mønster lavet med gaflen.

Se andre opskrifter

  • Billede med hjemmelavet Bounty
    Bounty (opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser)
  • Hjemmelavede oreos
    Hjemmelavede Oreos på kun 20 minutter
  • Hjemmelavede skildpadder
    Hjemmelavede skildpadder med rom og karamel
  • Hjemmelavet müslibar - myslibar
    Hjemmelavet müslibar med nødder og dadler
  • Marcipanhjerter
    Marcipanhjerter med lakrids i lyserød chokolade
  • Billede af romkugle snitter.
    Romkugle snitter (nemme kager med romkugledej)

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required