Glutenfri snickersmuffins uden sukker er det perfekte alternativ til den søde tand. De smager skønt, og er virkelig nemme at lave.
Glutenfri snickersmuffins uden sukker består af dadler, peanuts og kokos - virkelig lækre og sunde ingredienser, som både er godt for kroppen og sanserne. De smager nemlig helt fantastisk.
Denne opskrift er nem og lækker. Faktisk skal alle ingredienserne bare blendes sammen, og så kan man bage disse lækre muffins, nemmere bliver det ikke.
Jeg tilføjede en smule chokolade-chips på toppen af hver kage, men det behøver man ikke.
Opskrift på glutenfri snickersmuffins uden sukker
Ingredienser
- 100 gram dadler
- 25 gram kokosmel
- 50 gram peanuts
- 0,5 tsk salt
- 0,5 tsk bagepulver
- 1 stk æg
- 2 spsk mælk
Sådan gør du
- Start med at lægge dadlerne i blød i varmt vand, så de bliver blødere. I mens kan du forvarme ovnen til 170 grader.
- Efter et par minutter kan du fjerne stenene fra dadlerne, og så kommer du dem i en blender eller foodprocessor. Tilføj derefter peanuts og kokosmel. Blend det godt sammen.
- Tilføj nu salt, æg, mælk og bagepulver. Blend det godt sammen.
- Fordel nu dejen i fire muffinsforme og bag dem i cirka 20 minutter.
- Lad dem køle helt ned inden servering.
Næringsindhold
Tips
Snickerskagerne smager bedst, når de er kølet en smule ned. Det giver mere en tekstur, som man kender fra traditionelle kager, hvorimod de er en smule blødere som varme. Dog smager de selvfølgelig godt lige meget hvad.
Drys lidt kokosmel over dine muffins inden servering. Du kan både bage dem med og uden chokolade-chips el. hakket chokolade.
Jeg har valgt at tilføje chokolade, da de giver et fint modspil til nødderne og dadlerne.
Se også andre opskrifter på sunde desserter:
Proteinpandekager med 5 ingredienser

Comments
No Comments