• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Dessertpizza med Nutella og bananer

Dessertpizza med Nutella og bananer

Dessertpizza
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. oktober 2022 - Udgivet:  25. oktober 2022

Dessertpizza er en sjov dessert for børnene. Den er nem at lave, især hvis du allerede er i gang med at lave pizza til aftensmad.

Dessertpizza med Nutella er virkelig en lækker og hurtig dessert særligt for børn. Jeg laver den ofte, hvis jeg alligevel er i gang med at lave pizza til aftensmad.

Lav en ekstra stor portion dej, og så er desserten klaret.

Generelt er bananer og Nutella jo bare altid en god kombination, som vi alle holder af, og hvem elsker ikke også pizza? Jeg synes i hvert fald, at denne opskrift er den perfekte blanding af tre lækre elementer.

Du kan selvfølgelig også tilføje andre toppings. Både frugter, nødder og skumfiduser, som smeltes i ovnen.

Opskrift på dessertpizza med Nutella

Dessertpizza
Rakel Seneca

Dessertpizza med Nutella

5 fra 4 stemmer
Dessertpizza er en sjov dessert for børnene. Den er nem at lave, især hvis du allerede er i gang med at lave pizza til aftensmad.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
hævning 1 time t
Samlet tid 1 time t 35 minutter min
Antal: 2 pizzaer
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 1238
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Pizzadej
  • 2 dl vand
  • 10 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 300 g hvedemel
  • 0,5 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
Topping
  • 2 dl Nutella - eller anden nøddecreme
  • 2 stk bananer

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at varme vandet op til det er lunkent og smuldre derefter gæren der i. Tilføj sukker og rør det godt sammen.
  2. Tilføj nu hvedemel og salt i mens du ælter dejen sammen. Tilføj en spiseske olivenolie og ælt dejen sammen indtil den er smidig og samler sig. Dæk nu dejen til med et viskestykke og lad den hæve i en time.
  3. Varm ovnen op til 225 grader varmluft og lad endelig bagepladerne du skal bruge inde i ovnen så de også varmes op, det giver nemlig en lækker sprød bund.
  4. Del nu dejen i to dele og start med at rulle en af dem ud til en flad og rund pizzadej. Pensel en smule olivenolie rundt i kanten af bunden og bag den i 10 minutter eller indtil den er en smule gylden.
  5. Tag nu en deciliter nutella og smør jævnt udover pizzabunden. Bag den i bare to minutter. Gør det sammen med den anden pizzabund.
  6. Skær bananerne i skiver og fordel dem jævnt udover begge bunde. Du kan også drysse hakkede nødder eller lignende ud over pizzaen.
  7. Server straks en dessertpizza eller to.

Næringsindhold

Kalorier: 1238kcalKulhydrater: 184gProtein: 21gFedt: 45gMættet fedt: 31gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gNatrium: 632mgKalium: 602mgKostfibre: 10gSukker: 61gVitamin A: 4IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 135mgJern: 12mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan vælge at lave dejen til din dessertpizza om formiddagen og koldhæve den dagen igennem. Så er den klar til aftenens dessert.

Se også andre opskrifter med Nutella her:

Stjernebrød med Nutella

Opskrift på hjemmelavet Nutella

Nutella swirl kage - lækker kage i randform

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required