Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Chokoladeskeer

Chokoladeskeer

Chokoladeskeer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Chokoladeskeer ser festlige ud, og så passer de lige til at lave en kop varm chokolade. Se, hvor let det er at lave skeerne med pynt.

Chokoladeskeer er en fin måde at servere varm chokolade på. Hver person får sin egen ske med god chokolade, som røres ud i varm mælk.

Chokoladen kan pyntes, så du får en lille smag af for eksempel pebermynte, kaffe eller karamel. Du kan også hælde lidt pebermynte-essens i.

Du skal bare vælge en pynt, som enten popper op til overfladen som skumfiduser, eller som smelter i den varme mælk.

Nødder er for eksempel ikke særlig lækkert at få i munden, når man skal drikke en varm kakao. Men frysetørrede hindbær er ok, fordi chokolade og bær-smag passer så godt sammen.

Opskrift på chokoladeskeer

Chokoladeskeer

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Chokoladeskeer ser festlige ud, og så passer de lige til at lave en kop varm chokolade. Se, hvor let det er at lave skeerne med pynt.
Antal: 8 skeer
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
  • hvid chokolade pynt
  • skumfiduser mini
  • frysetørrede hindbær
  • krymmel el. lign. til pynt
  • pebermynteessens hvis du vil have mint-smag

Fremgangsmåde

  1. Tag to tredjedele af chokoladen og smelt den over et vandbad. Husk, at der ikke må komme vand i skålen med chokolade.
  2. Tag chokoladeskålen af varmen. Hak den sidste tredjedel chokolade og bland i den smeltede chokolade.
  3. Læg skeer klar, lad dem støtte op ad en grydeske eller et spækbræt, så den flydende chokolade ikke størkner skævt.
  4. Lad chokoladen størkne. I mens kan du smelte lidt hvid chokolade over et vandbad, hvis du vil bruge den hvide chokolade som pynt.
  5. Når dine chokoladeskeer er lettere størknet - men stadig bløde, drysser du pynt henover dem. Den hvide chokolade kan fordeles med en gaffel eller en lille kagesprøjte, når chokoladen er mere stiv.
  6. Varm mælk op i en gryde sammen med lidt sukker, hæld mælken op i krus og drik en kop varm og lækker hjemmelavet chokolade.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du har mod på det, kan du lave din helt egen pynt. Se opskriften her: Hjemmelavet krymmel.

Ellers er det kun fantasien, der sætter grænser. Og smagsløgene selvfølgelig. Børnene elsker at være med til at dekorere deres egne skeer.

Er det kun voksne, der skal bruge chokoladeskeer til at varm kakao, kan du jo tilsætte røre lidt cognac eller Cointreau i chokoladen.

Se opskrifter på andre søde sager:

Hjemmelavede Mozartkugler

Flødekarameller

Pebermyntepastiller

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required