Du får 100 lækre opskrifter til airfryer i vores nye kogebog, Madens Verden Airfryer. Køb bogen her.
Sprød, saftig og velsmagende mad tilberedt i airfryer og med brug af meget lidt fedtstof. Det er omdrejningspunktet i vores nye kogebog Madens Verden Airfryer, som du kan købe her på Madensverden.dk.
I bogen får du 100 lækre opskrifter til airfryer. Der er alt fra klassiske airfryeropskrifter over hele måltider til lækkert grønt tilbehør. Og så er der også et afsnit med kager og brød i bogen.
Bemærk: Er du medlem af Madens Verden, får du 5% rabat på bogen. Rabatten får du automatisk, når du er logget ind som medlem. Du kan blive medlem her.
Alle får et flot bogmærke med, når de bestiller kogebogen her på Madensverden.dk.
Du kan også få signeret kogebogen, hvis du ønsker det. Når du bestiller bogen, får du mulighed for at sætte et flueben i et felt, hvor der står: 'Ja, jeg ønsker bogen signeret', ligesom du kan vælge at tilegne den en bestemt person.
Fra hele måltider til kageopskrifter
Vi har haft stort fokus på at udvikle nye opskrifter på lækre hele måltider, hvor hele retten bliver tilberedt i airfryeren. Det er for eksempel opskrifter på mad i fad som italienske koteletter eller kylling med soja og spidskål eller gryderetter som mørbradgryde eller kylling i karry - altså retter hvor både kød og grøntsager er tilberedt i airfryeren.
Herudover er der selvfølgelig masser af klassiske grundopskrifter til airfryer - fra kyllingebryst over flæskesteg til pommes frites og mange flere.
Og så er der virkelig nogle lækre bud på grøntsagstilbehør, som du kan gøre lækkert og sprødt i airfryeren. Hvad med for eksempel at lave sprøde hasselback kartofler, spinatrøsti eller ristet blomkål med karry og mandler?
Har du prøvet at bage i din airfryer? Det kan du nu. For du får også en hel del virkelig lækre kage- og brødopskrifter i kogebogen. Og det gode ved at bage i en airfryer er, at det går hurtigt, og man kan lave små portioner.
Sundere airfryer-opskrifter
I bogen fokusere vi på at lave sundere mad, hvor vi udnytter airfryerens fantastiske evne til at gøre maden sprød uden brug af særlig meget fedtstof.
Det betyder, at vi holder vi igen med smør og fløde - og skifter det så vidt muligt helt ud med vegetabilsk fedtstof - for man kan sagtens lave virkelig lækker mad med masser af smag uden smør og fløde.
Glæd dig til kogebogen!
Madens Verden Airfryer er udgivet på Lindhardt & Ringhof.
John Ove Hooge
Hej Holger
Jeg savner et fad til sammenkogte retter, som jeg kan bruge i min airfryer. Hvad kan du anbefale?
Min airfryer er af mærket: Onyx 7,5 ltr. det er den, hvor man løfter låget hvor energien kommer fra. Jeg har et fad, som er lavet i en slags keramik. Det er et fad, som er ganske pænt og man sætter på bordet med indhold. Det tager bare en helvedes tid at lave retterne i det pågældende fad. Er der fade i et eller flere materialer, som man bruger i airfryeren? Træerne vokser jo ikke ind i himmelen, hvad angår energibesparelsen i airfryerne.
Jeg vil sætte stor pris på et positiv svar fra dig.
Med venlig hilsen John Ove Hooge, Præstevejen 90 3230 Græsted. 21603963
Jeg er medlem af din "klub" og har været det i et stykke tid, til stor glæde.
Per Pollas
Hej
Jeg har gentagne gange noteret mig en ny adgangskode Og meget ofte virker den saa ikke
Hvad er årsagen?
Vh
Per Pollas