Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Bradepandepizza - opskrift på nem familiepizza
Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.
Ret
Pizza
Køkken
Italiensk
Forb. tid
20
minutter
Tilb. tid
25
minutter
Hævetid
1
time
Antal
4
Kalorier
250
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Equipment
Ovn
Ingredienser
275
gram
vand
gerne lunkent
20
gram
gær
425
gram
pizzamel
italiensk hvedemel tipo 00
3
spiseskefulde
olivenolie
1
teskefuld
salt
pizzasauce
gerne en
hjemmelavet pizzasauce
mozzarella
brækket i mindre stykker
oregano
til drys
Sådan gør du
Lunkent vand og gær røres sammen. Dejen til bradepandepizza er nemmest at ælte i røremaskine, men kan naturligvis også klares i hånden.
Kom så hvedemel i sammen med olivenolie og salt, og ælt dejen ved middel hastighed i ca. 10 minutter, så dejen slipper kanten på skålen.
Pizzadejen
virkes op
og lægges til hævning i skål med husholdningsfilm og et viskestykke over. Hævetiden er en time.
Forvarm ovnen til 230 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Virk dejen op og rul den derefter ud til en størrelse svarende til bagepladen.
Smør et lag pizzasauce på og drys lidt tørret tørret oregano over.
Bag din bradepandepizza midt i ovnen, og den skal have cirka have 15 minutter i første omgang.
Tag pizzaen ud og fordel mozzarella i grove stykker over pizzaen. Du skal ikke skære mozzarellaen ud - men brække den i stykker.
Kom også andet fyld på, og det kan være toppe af hakket oksekød, pepperoni, tomater, peberfrugt, ananas, champignon eller andet.
Stil pizzaen tilbage i ovnen, og bag den nu i yderligere ca. 7-8 minutter. Hold øje med den.
Nutrition
Kalorier:
250
kcal