Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Karrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsager
Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Keyword
gryderet, karry, nem aftensmad
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
4
Kalorier
230
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
450
gram
kyllingebryst filet
1
løg
3
fed
hvidløg
200
gram
gulerødder
i tern
200
gram
spidskål
snittet
200
gram
ærter
frosne
1
teskefuld
stødt ingefær
eller en lille knold frisk
2
teskefulde
rød karrypasta
2
spiseskefulde
tomatpasta
2-3
spiseskefulde
fishsauce
2
teskefulde
sukker
2,5
deciliter
fløde
2,5
deciliter
vand
1
bouillonterning
1
potte
persille
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern og svitses af i en varm stegegryde eller sauterpande i lidt smør og olie. Lad lige kødet få farve.
Hak løg og hvidløg fint og kom det ved, hvor det steger med et minut.
De klargjorte grøntsager (gulerødder, spidskål og ærter) tilsættes og vendes rundt sammen med ingefær, rød karrypasta og tomatpasta.
Kom også lidt sukker i sammen med fløde, vand og en bouillonterning.
Kog op, skru ned for varmen, og lad din karrygryde simre i cirka 12 minutter.
Imens koger du ris som anvist på pakken.
Smag til med salt, peber og eventuelt mere rød karrypasta og fish sauce.
Hak persille fint og vend den i lige inden servering.
Nutrition
Kalorier:
230
kcal