Kom hvedemel, paprika og salt i en dyb tallerken, og vend kødet forsigtigt i det.
Varm en stegegryde op og kom en stor klat smør i. Brun nu kødet ved en god varme, og gør det gerne ad to omgange, så det får den rigtige stegeskorpe. Læg kødet til side.
Champignon børstes rene og deles i mindre stykker, mens den røde peberfrugt skæres i tynde strimler.
Svits champignon og peberfrugt i lidt smør i gryden, og tilsæt derefter kødet igen.
Hæld en dåse flåede tomater i sammen med oksefond, og stik et laurbærblade ved. Krydr med spidskommen og friskkværnet peber. Tilsæt også en ekstra teskefuld paprika.
Kog op, læg låget på stegegryden, skru ned for varmen, og lad nu din gullasch simre i cirka halvanden time (90 minutter).
Lav i mellemtiden den gode kartoffelmos.
Smag din gullasch til med salt og peber - og eventuelt også lidt gastrik