Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Langtidsbagte tomater med hvidløg - (semidried)
Langtidsbagte tomater får meget smag mens de bages i ovnen, og her er en opskrift på semidried tomater med hvidløg fra Newyorker By Heart.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Keyword
langtidsstegning, ovnbagt, tomat
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
3
timer
Samlet tid
3
timer
10
minutter
Antal
4
Kalorier
80
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
1
bakke
tomater
San Marzano, vaskede og halveret på langs
2
fed
hvidløg
skåret i splitter
1½
spsk.
avocadoolie
½
spsk.
figenbalsamico
½
tsk.
honning
flydende
Maldon salt
Lidt
avocadoolie
ekstra
friskkværnet peber
Sådan gør du
Smør et ovnfast fad med lidt avocadoolie.
Læg de halverede tomater i fadet.
Pisk figenbalsamico, avocadoolie og honning sammen og dryp det over tomaterne. Drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Sæt i en 150 grader varm ovn i ca. 2½-3 timer.
Lad dem køle af og så kan de opbevares i lufttæt beholder, dryppet med lidt ekstra olie.
Nutrition
Kalorier:
80
kcal