Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)
Nem opskrift på gulerodskage med flødeost - en rigtig carrot cake fra New Orleans. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost.
Ret
Kager
Køkken
Amerikansk
Keyword
frosting, gulerod, hjemmebagt, svampet
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
1
time
Samlet tid
1
time
10
minutter
Antal
8
Kalorier
270
kcal
Forfatter
Newyorkerbyheart.com
Ingredienser
325
g
sukker
3
dl
majsolie
eller anden madolie, men IKKE olivenolie!!
4
æg
300
g
mel
1
spsk.
kanel
1
tsk.
salt
2
tsk.
natron
350
g
gulerødder
revne
50
g
valnødder
evt. letristede
Frosting:
125
g
flødeost naturel
light er ok, hvis du føler for det
50
g
smør
blødt
vaniljesukker
efter smag
200
g
flormelis
Sådan gør du
Pisk sukker og olie cremet og pisk æggene i et ad gangen. Pisk rigtig, rigtig godt.
Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen og vend gulerødder og hakkede nødder i til sidst.
Fyld dejen i en smurt springform/lille bradepande.
Bag ca. 60 minutter ved 175 grader. Afkøles på rist.
Frosting: Pisk flødeost og smør cremet.
Tilsæt vanilje og flormelis.
Pisk frostingen glat.
Smør frosting over den kolde gulerodskage og pynt evt. med nogle hele valnødder.
Nutrition
Kalorier:
270
kcal