De små gulerødder vaskes. Kom lidt vand i en gryde sammen med lidt salt, og blanchér gulerødder i spilkogende vand i max. 30 sekunder.
Hæld vandet fra og koldt vand i gryden, så kogningen standses øjeblikkeligt. Lad stå et minut, og hæld så vandet fra.
Del baconskiverne på midten, og vikl et stykke bacon om hver gulerod.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og nu kommer et godt trick. Normalt vil baconfedt og honning blive til en sort masse, der vil klæbe sig om bunden på gulerødderne. Men hæv gulerødderne lidt op ved at lave to tynde pølser af sølvpapir, som du derefter lægger de baconsvøbte gulerødder på. Se billedet.
Drys gulerødderne med en smule flagesalt, og pensl dem forsigtigt med honning.
Stil dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter. De er færdige når baconen begynder at blive lidt mørk i farven, som du kan se på billedet.
Du kan i øvrigt med fordel pensle de baconsvøbte gulerødder en gang mere med honning.
De færdigbagte bacongulerødder drysses med lidt finthakket persille.