Det nemmeste er at lave dejen til cremestang på røremaskine med påmonteret dejkrog, hvor du starter med at røre gæren ud i mælken.
Vej hvedemel af sammen med sukker og lidt kardemomme, og blandt med det en smule salt.
Kom så æg i røreskålen sammen med melblandingen og det bløde smør - og lad det ælte ca. 10 minutter ved middel hastighed.
Virk dejen op, kom den tilbage i skålen og lad den hæve overdækket med viskestykke i ca. 30 minutter.
Lav vaniljecreme som anvist i linket.
Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
Tag dejen op og del den i to lige stykker, der hver rulles ud til cirka 35 gange 20 centimter.
Fold hver ende lidt ind og hver langside ind mod midten, så de netop rører hinanden. Klem en smule sammen i midten, og læg en god stribe creme på. Se billedet.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med lidt perlesukker og mandelflager.
Lad cremestængerne stå og efterhæve i ca. 10 minutter.