Det bløde smør kommes i skålen til røremaskinen, hvor du pisker det sammen med sukker og vaniljesukker. Smørret kan eventuelt blødgøres i mikroovnen, men det skal ikke smelte. Pisk smør og sukker godt sammen ved middelhøj hastighed med påmonteret piskeris.
Pisk derefter æggene i ét ad gangen.
I en anden skål blandes hvedemel sammen med kartoffelmel og bagepulver.
Tag skålen af røremaskinen, og find en dejskraber frem.
Vend nu forsigtigt melblandingen i æggemassen, så der ikke er klumper af mel tilbage.
Derefter vendes kogende vand, hakkede mandler, grøn konditorfarve og mandelaroma i dejen. Pas på du ikke får grøn farve på tøjet eller andre steder, for det er altså svært at fjerne igen! Og den grønne farve er jo det, der gør kagen til en bladankage.
Beklæd et ildfast fad på cirka 22 gange 22 centimeter med et stykke bagepapir, eller smør fadet grundigt med smør.
Fordel den grønne dej i fadet, så den er jævn.
Den grønne kage bages i 30 minutter en forvarmet ovn ved 180 grader almindelig luft, hvorefter den køles af.
Flormelis røres ud med lidt kogende vand, hvorefter den blåfrugtfarve tilsættes. Rør glasuren jævn.
Fordel glasuren over din giftkage, og drys derefter med krymmel.