Læg dejen tilbage i skålen, læg et fugtigt viskestykke over og lad dejen hæve i cirka 45 minutter.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Beklæd en bradepande med bagepapir.
Tag dejen ud på bordet og virk den hurtigt op igen. Rul den ud så den næsten passer med størrelsen på din bradepande. Træk eventuelt dejen det sidste stykke ud, så den fylder hele bradepanden ud. Kanterne på din pizza skal helst være lidt tykkere.
Smør et tyndt lag pizzasauce på pizzaen, og fordel derefter blommetomater, der er skåret i mindre både. Dryp også med lidt olivenolie og drys lidt tørret oregano på.
Bag din Pizza Margherita i 15 minutter ved de 225 grader varmluft.
Tag din bradepande med pizza ud af ovnen, og fordel skiver af mozzarella og 10 blade basilikum på den. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber samt en smule tørret oregano mere, og bag nu pizzaen færdig i yderligere cirka otte minutter så den er sprød og lækker.