Skær fedt og urenheder fra de fire stykker kyllingebryst, så du kun har det rene kød tilbage.
Del så hvert kyllingebryst på på langs på midten, og i tre stykker den anden vej. Så du får seks tern af hvert stykke bryst.
Find tre dybe tallerkner frem.
Kom lidt grahamsmel i den første tallerken, tre æg og lidt mælk i den anden (pisk det sammen med en gaffel), og endelig kommer du godt med rasp i den tredje tallerken, og blander det med paprika og salt.
Og så skal du dobbeltpanere kyllingekødet. Først vendes det i grahamsmel, derefter i sammenpiskede æg og mælk, så i rasp, tilbage i æggene og til sidst endnu en gang i raspen.
Læg derefter dine nuggets på en bageplade med bagepapir.
Dryp lidt olivenolie over, og bag nu kyllingenuggets i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.
Halvvejs tager du pladen ud af ovnen, og vender de halvbagte kyllingenuggets om, og drypper igen med en smule olie.