Læg dejen tilbage i skålen, som beklædes med hushildningsfilm og et rent viskestykke.
Lad nu dejen til dine landstykker hæve i ca. 10 timer, så hvis du laver dejen om aftenen, er den klar næste morgen. Dejen skal blot stå på køkkenbordet.
Her virkes dejen op igen og deles i 10 lige store stykker. Vej gerne af, og hvert stykke dej skal veje ca. 70 gram.
Trilles til boller og stilles på bageplade med bagepapir. Drys med lidt stenformalet hvedemel og ridses med en kniv.
Læg et viskestykke over landstykkerne, og lad dem hæve i 30-40 minutter.
Forvarm ovnen til 250 grader varmluft. Kog et par deciliter vand op og sæt et lille fad eller skål ind nederst i ovnen.
Når dine landstykker er færdighævet, stilles de ind i ovnen, og der hældes et par deciliter kogende vand i fadet.
Luk straks ovnen og lad nu landstykkerne bage i ca. 13-15 minutter. Bagetiden afhænger af hvor meget din ovn varmer.
Efter 10 minutter lukkes dampen ud af ovnen, og fadet med vandet fjernes. Bag landstykkerne færdige, og luk gerne damp ud en gang mere.