Nudlerne brækkes i mindre stykker og kommes i en skål. Jeg plejer at smuldre nudlerne i hånden, for de små stykker er bare nemmere at spise af koppen.
Forårsløg snittes i tynde skiver, mens gulerødder og spidskål snittes i helt tynde strimler. Gerne på et mandolinjern.
Ærterne skal tøs op inden brug, da de frosne ærter ellers for hurtigt vil køle dine kopnudler ned. Giv eventuelt ærterne et lynhurtigt opkog eller overhæld dem med kogende vand.
Kog vand op, og du skal bruge 2,5 deciliter vand til hver portion. Altså en liter vand til fire gange kopnudler.
Fyld hver kop næsten halvt op med grøntsager, smuldre en bouillonterning i i hver kop, og fyld derefter næsten helt op med nudler. Der skal lige været et par centimeter eller tre op til kanten.
Hæld spilkogende vand i, vend forsigtigt rundt og lad nu dine kopnudler stå og trække i fem minutter. Værsgod, så er der serveret.