Start med at stege bacon sprød og gyldent og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Smelt smør i en gryde og tilsæt melet, pisk det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, til det har den rette konsistens (gerne lidt tyk).
Lad det småkoge et par minutter, rør i det af og til, så melsmagen koges væk.
Tilsæt Herbamare og smag til med salt, friskkværnet peber og så meget sennep som du kan lide. Skru ned for varmen, så sovsen bare holdes varm.
Smelt 1 tsk. smør på en slip-let pande og læg rugbrødet på, lad det stege ved middel varme i 2-3 minutter på hver side. Tag det af varmen og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Kog æggene i ca. 7 minutter til de er "smilende". Hæld lidt koldt vand over og pil dem.
Læg dem alle, undtagen 1, i et fad. Hæld sovsen over og drys med bacon og karse.