Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær
Her får du min bedste opskrift på en nem brombærmarmelade. Marmeladen laves af friske brombær, og opskriften er med billeder.
Ret
Søde sager
Køkken
Dansk
Keyword
brombær, hjemmelavet, marmelade
Forb. tid
5
minutter
Tilb. tid
5
minutter
Samlet tid
10
minutter
Antal
4
Kalorier
200
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
250
gram
brombær
150
gram
sukker
2
spiseskefulde
citronsaft
1
teske
rød melatin
Sådan gør du
Brombærrene skylles forsigtigt under den kolde hane, og dryppes derefter af.
Læg forsigtigt brombærrene i en gryde, og tilsæt sukker (minus en spiseskefuld) og citronsaft.
Lad din brombærmarmelade koge op, hvorefter den koges ved svag varme i et par minutter.
I en lille skål blander du den sidste spiseskefuld sukker sammen med melatin eller et andet gelateringsmiddel, og rører det derefter i marmeladen.
Lad nu din brombærmarmelade koge op igen hvorefter den er klar. Du skal altså ikke koge den længere tid.
Smag eventuelt marmeladen til med lidt mere citronsaft.
Skold et marmeladeglas og hæld brombærmarmeladen i. Luk låget på og stil på køl.
Nutrition
Kalorier:
200
kcal