Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød
En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Ret
Aftensmad
Køkken
Tyrkisk
Keyword
kebab, kylling
Forb. tid
5
minutter
Tilb. tid
10
minutter
På køl
30
minutter
Samlet tid
45
minutter
Antal
4
Kalorier
180
kcal
Forfatter
Newyorkerbyheart.com
Ingredienser
2
store
kyllingefileter
¾
dl
olivenolie
½
spsk.
spidskommen
2
fed
hvidløg
presset
½
spsk.
sambal oelek
½
spsk.
tørret oregano
½
spsk.
tørret timian
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær kyllingen ud i tynde strimler. Du skal bruge to gode og gerne lidt store stykker kyllingebryst.
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i.
Lad det trække i 30 minutter i køleskab.
Svits kyllingestykkerne på en pande, til de er gennemstegte. Det tager typisk 8-10 minutter.
Serveres i pitabrød med tzatziki til.
Nutrition
Kalorier:
180
kcal