Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kartofler med parmesan og citron (nemme ovnkartofler)
Prøv denne opskrift på kartofler med parmesan. Det er nemme ovnkartofler, der vendes med en dressing af bla. parmesan og citron. God som tilbehør til kød.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Keyword
kartofler, parmesan
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
40
minutter
Antal
4
Kalorier
120
kcal
Forfatter
Newyorkerbyheart.com
Ingredienser
600
gram
kartofler
i mindre stykker/både
olivenolie
salt og friskkværnet peber
Dressing
En
halv
citron
saften af den
2
spsk.
olivenolie
1
fed
hvidløg
presset
1
håndfuld
parmesan
revet
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær kartoflerne i mindre stykke og tør dem godt. Du behøver ikke at skrælle kartoflerne.
Kom dem i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i en halv times tid, til de er gyldne og møre.
Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen.
Når kartoflerne er møre og færdige, tages de ud og vendes med dressingen, inden de serveres som tilbehør.
Nutrition
Kalorier:
120
kcal