Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Vindruesalsa - nem salsa lavet med stenfri vindruer
Vindruesalsa er en lækker salsa med stenfrie druer. Vindruesalsaen kan laves på få minutter, og den er lækkert tilbehør til blandt andet oksekød.
Ret
Tilbehør
Køkken
Fransk
Forb. tid
10
minutter
Samlet tid
10
minutter
Antal
4
Kalorier
100
kcal
Forfatter
Newyorkerbyheart.com
Ingredienser
550
g
druer
stenfrie, gerne både røde og grønne
1
skalotteløg
meget finthakket
1
persille
lille håndfuld , finthakket
3
tsk.
balsamico
1½
tsk.
olivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
Sådan gør du
Halver skyllede og tørrede druer og kom dem i en skål med skalotteløg og persille.
Rør balsamico, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over drue-blandingen.
Vend det hele godt rundt og stil det på køl til det skal serveres.
Nutrition
Kalorier:
100
kcal