Hjemmelavet tærte med asparges (nem aspargestærte)
Her får du min lækre opskrift på hjemmelavet tærte med asparges og tomater, hvor der også kommes lidt serrano skinke i den nemme og skønne aspargestærte.
Start med at lave tærtedejen som i linket ovenfor, og følg opskriften frem til tærten er forbagt i ovnen. Så er du nemlig klar til at komme dette dejlige fyld i. Eller brug en færdigkøbt tærtedej, hvis du mere føler for det.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med fløde, oregano, salt og friskkværnet peber.
De grønne asparges knækkes af ved roden, mens cherrytomaterne halveres. Skinken skæres i mindre og mundrette stykker.
Fordel først de grønne asparges på den forbagte tærtebund, og derefter skinken.
Så hældes æggemassen forsigtigt over, og de halverede tomater sættes ned i æggemassen og fordeles ligeledes godt.
Bag din tærte med asparges og tomater i den forvarmede ovn ved 185 grader varmluft, hvor den skal have 30 minutter.
Lad gerne den færdigbagte tærte hvile 15 minutter inden du begynder at skære i den.