Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie
Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.
Ret
Sovs og saucer
Køkken
Fransk
Forb. tid
3
minutter
Tilb. tid
3
minutter
Samlet tid
6
minutter
Antal
1
portion
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Ingredienser
0,5
deciliter
olivenolie
1
dusk
persille
2
fed
hvidløg
salt
Sådan gør du
En pande varmes op ved middel varme, og må ikke blive alt for varm, for hvidløget skal ikke tage farve, men blot sætte smag.
Skyl persillen og dryp den tør, hvorefter den hakkes fint.
Snit også hvidløgsfed ganske fint.
Kom olien på panden, og derefter persille og hvidløg. Vend det rundt med spiseske, og lad det varme igennem et par minutter uden det tage farve.
Smag til med lidt salt, og server straks persilladen. Den tager altså kun få minutter at lave.