Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Ovnbagte æg med spinat i små forme
Her får du en nem opskrift på æg med spinat, der bages i ovnen. Æggespinaten bages i små forme og er god til morgenmad.
Ret
Morgenmad
Køkken
Dansk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
4
Kalorier
175
kcal
Forfatter
Holger Rørby Madsen
Equipment
Cocotte
Ovn
Ingredienser
6
æg
1
teskefuld
paprika
1
teskefuld
bagepulver
salt og friskkværnet peber
100
gram
spinat
frisk
Lidt
olivenolie
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190 grader varmluft.
Start med at sautere spinaten på en varm pande. Skyl spinatbladene grundigt, og slyng dem tørre for vand.
Læg dem på den varme pande, og vip dem forsigtigt rundt indtil de næsten er faldet sammen. Tag panden af blusset.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med paprika, bagepulver, salt og friskkværnet peber. Det er æggemassen til æg med spinat.
Smør fire små ildfaste skåle (cocotter) med lidt olivenolie, og kom lidt af æggemassen i hver.
Fordel spinaten i skålene.
Hæld resten af æggemassen over.
Stil skålene ind i ovnen, og her skal de nu bages i cirka 20 minutter.
Nutrition
Kalorier:
175
kcal